Header Ads

Header ADS

Ατρόμητος - Αστέρας 1-0 (φιλικό)

Ο Ατρόμητος επικράτησε σε φιλικό, στο γήπεδό του, του Αστέρα Τρίπολης με 1-0. Πάμε να δούμε πως αντιμετώπισαν οι δύο ομάδες την φιλική αναμέτρηση με βάση τις ανακοινώσεις στις ιστοσελίδες τους.

Η ενημέρωση από τον Ατρόμητο:

«Με τον εντυπωσιακότερο τρόπο ολοκλήρωσε τα φιλικά προετοιμασίας η ομάδα μας, αφού πέτυχε την Πέμπτη της νίκη σε ισάριθμα ματς. Μετά τις τρεις νίκες με Λίτεξ Λόβετς, ΤΣΣΚΑ Σόφιας και Λοκομοτίβ Σόφιας στη Βουλγαρία και την επικράτηση επί του Πανθρακικού στο Περιστέρι, ήρθε η σειρά του Αστέρα Τρίπολης να γνωρίσει την ήττα με 1-0 από την ομάδα μας.

Ο Ατρόμητος έπαιξε πολύ όμορφη μπάλα λίγο πριν το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι με αντίπαλο τη Νιούκαστλ κι έχασε πολλές ευκαιρίες για περισσότερα γκολ, αφού ήταν καταιγιστικός. Σκόραρε με τον Δημούτσο στο 62' έπειτα το σουτ του Κούτσι που απέκρουσε ο Φούλοπ, ενώ είχε τρία δοκάρια με τους Ιγκλέσιας (29' και 44'), Λαζαρίδη (75'). Επίσης έχασε σημαντικές ευκαιρίες με τους Μπέλιτς (19', 54'), Φυτανίδη (30'), Επστάιν (52').

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Ιτάνζ, Σκόνδρας (78' Μπάλλας), Λαζαρίδης (78' Ταυλαρίδης), Φυτανίδης, Γιαννούλης, Ιγκλέσιας (78' Καλέργης), Μπρίτο, Δημούτσος (78' Νάστος), Επστάιν (83' Αθανασίου), Μπέλιτς (59' Σουμπίνιο), Καραμάνος (59' Κούτσι, 72' Γκαρσία).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Φούλοπ (77' Γεωργακόπουλος), Γιαλούσης, Πιπίνης, Σανκαρέ, Μπαρτολίνι (85' Ρούσσης), Κουρμπέλης, Έγκον, Χουανίτο, Φραγκουλάκης (55' Κάντο), Μπακασέτας (55' Γκάμπριελ), Ντινιωτάκης.»

Και η ενημέρωση από τον Αστέρα Τρίπολης:

«Ο Αστέρας γνώρισε απόψε φιλική ήττα στο Περιστέρι από τον Ατρόμητο (1-0), οκτώ ημέρες πριν την επίσημη πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Ο προπονητής της ομάδας Σάκης Τσιώλης έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους ποδοσφαιριστές που είχε στη διάθεση του, δοκιμάζοντας κατά τη διάρκεια της φιλικής αναμέτρησης διάφορα σχήματα και συστήματα. Οι καλύτερες φάσεις του παιχνιδιού έχουν ως εξής:

7’ Σέντρα από τα δεξιά, κεφαλιά του Μπακασέτα από το σημείο του πέναλτι, η μπάλα έφυγε άουτ
10′ Κάθετη μπαλιά του Πιπίνη, ο Μπακασέτας έφυγε στην πλάτη της άμυνας από τα αριστερά και γύρισε στην καρδιά της περιοχής, αλλά η μπάλα πέρασε μπροστά από τον Εγκον.
29′ Σουτ Ιγκλέσιας από τα αριστερά της μεγάλης περιοχής, η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Αστέρα
30′ Κόρνερ Μπρίτο από δεξιά, κεφαλιά του Φυτανίδη, η μπάλα πέρασε άουτ
33′ Κάθετη μπαλιά Πιπίνη, σουτ Ντινιωτάκη από τα αριστερά της περιοχής η μπάλα έφυγε λίγο άουτ από την εστία του Ιτάνζ
44′ Δυνατό σουτ του Ιγκλέσιας έξω από την μεγάλη περιοχή, η μπάλα βρήκε για δεύτερη φορά στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Φούλοπ
52′ Σουτ του Επστάιν από τα δεξιά της περιοχής, μπλόκαρε εύκολα ο Φούλοπ
54′ Σέντρα Δημούτσου από δεξιά, κεφαλιά του Μπέλιτς από το σημείο του πέναλτι, η μπάλα έφυγε άουτ
63’ Ο Επστάιν τροφοδότησε τον Κούτσι μέσα στη μεγάλη περιοχή, το σουτ του οποίου απέκρουσε ο Φούλοπ, αλλά ο επερχόμενος Δημούτσος με πλασέ δεν είχε πρόβλημα να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Αστέρα, παρά την δεύτερη προσπάθεια του Ούγγρου πορτιέρο.
78′ Φάουλ από δεξιά, κεφαλιά του Λαζαρίδη, η μπάλα πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Αστέρα
81′ Φάουλ Πίτου Γκαρσία, κεφαλιά Καλέργη, απέκρουσε ο Γεωργακόπουλος

Ατρόμητος: Ιτάνζ, Σκόνδρας (78’ Μπάλας), Λαζαρίδης (78’ Ταυλαρίδης), Φυτανίδης, Γιαννούλης, Ιγκλέσιας (78’ Καλέργης), Μπρίτο, Δημούτσος (78’ Νάστος), Επστάιν (83’ Αθανασίου), Μπέλιτς (59’ Σουμπίνιο), Καραμάνος (59’ Κούτσι, 72’ Πίτου Γκαρσία).

Αστέρας Τρίπολης: Φούλοπ (77’ Γεωργακόπουλος), Γιαλούσης (46’ Τσαμπούρης), Πιπίνης (46’ Φορμίκα), Σανκαρέ, Μπαρτολίνι (85’ Ρούσσης), Κουρμπέλης (46’ Ουσέρο), Εγκον (60’ Καστέλς), Χουανίτο (46’ Αλβάρεζ, 72’ Αναστασόπουλος), Φραγκουλάκης (55’ Αλβάρο Κάντο), Μπακασέτας (55’ Γκάμπριελ), Ντινιωτάκης (46’ Ναβάρο).»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.