Header Ads

Header ADS

Ισοπαλία με 1-1 κόντρα στη Νιουκάστλ

Με θετικό πρόσημο, το πρώτο της ευρωπαϊκής του ιστορίας, τελείωσε το παιχνίδι με τη φημισμένη Νιούκαστλ ο Ατρόμητος. Η ομάδα του Περιστερίου αναδείχθηκε ισόπαλη με 1-1 κόντρα στην αγγλική ομάδα και πήρε την πρώτη ευρωπαϊκή ισοπαλία, ενώ θα μπορούσε να έχει πετύχει κάποιο ακόμα τέρμα αν ήταν λίγο πιο τυχερή.

Στο 9' ο Κούτσι προσπάθησε να πλασάρει με τη μία έπειτα από τη σέντρα του Δημούτσου, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ και στο 13' ο Ιγκλέσιας έριξε την προειδοποιητική βολή με ένα σουτ που πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Χάρπερ. Ο Γκόσλινγκ στο 17' δεν ανησύχησε καθόλου τον Ιτάντζ με το σουτ που επιχείρησε, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα ο Φυτανίδης πρόλαβε τον Σίσε πριν προλάβει να σουτάρει σε κενή εστία.

Στο 28' οι χιλιάδες φίλαθλοι που στάθηκαν στο πλευρό των παικτών του Ατρόμητου είχαν κάθε λόγο να γιορτάσουν, αφού ο Επστάιν δέχτηκε την υπέροχη πάσα του Μπέλιτς και με πλασέ στην κίνηση έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της Νιούκαστλ.

Στο 34' ο Ιτάνζ απέκρουσε τη μπάλα μετά το φάουλ του Ομπερτάν, ενώ ο Χάρπερ έκανε το ίδιο με το σουτ του Σκόνδρα τέσσερα λεπτά αργότερα. Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, ωστόσο, ο Τέιλορ με απευθείας φάουλ ισοφάρισε.

Η μεγάλη ευκαιρία για τον Ατρόμητο να πάρει τη νίκη χάθηκε στο 79', όταν ο Γιαννούλης πλάγια μέσα από τη μεγάλη περιοχή δέχτηκε την πανέμορφη πάσα του Μπρίτο, αλλά έκανε κακό τελείωμα.

Ατρόμητος: Ιτάνζ, Σκόνδρας, Γιαννούλης (85' Καραγκούνης), Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Ιγκλέσιας, Δημούτσος, Μπρίτο, Μπέλιτς (60' Σουμπίνιο), Επστάιν, Κούτσι (60' Καραμάνος)

Νιούκαστλ: Χάρπερ, Ταβερνιέρ, Τέιλορ, Γουίλιαμσον, Περτς, Μπικγιριμάνα, Ανίτα, Γκόσλινγκ (64' Αμαλφιτανό), Μαρβό (71' Γκουτιέρες), Ομπερτάν, Σισέ (77' Κάμπελ)

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.