Header Ads

Header ADS

Τα τελευταία νέα του Εργοτέλη (20/08)

Η ΠΑΕ ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΙΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Βασίλη Κουτσιανικούλη.

ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΙΔΩΝ Ο ΣΑΛΙΑΚΑΣ

Στην Εθνική Παίδων κλήθηκε ο Μανόλης Σάλιακας. Ο ποδοσφαιριστής του Εργοτέλη συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος που θα λάβει μέρος στο διεθνές τουρνουά Εθνικών Ομάδων U-17 «Syrenka Cup 2012», το οποίο διοργανώνει η Π.Ο. Πολωνίας (28-31/8/2012).

ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ

Η Πρότυπη Ακαδημία του Εργοτέλη ανοίγει και πάλι τις πύλες της και είναι έτοιμη να δημιουργήσει το αύριο του κρητικού ποδοσφαίρου. Ακόμα μια χρονιά γεμάτη μπάλα, παιχνίδι και σωστή ποδοσφαιρική διαπαιδαγώγηση ξεκινά στις εγκαταστάσεις του Μαρτινέγκο. Η Ακαδημία με το υψηλότερο ποσοστό ανάδειξης επαγγελματιών ποδοσφαιριστών και τη μεγαλύτερη εκπροσώπηση στην πρώτη ομάδα Συλλόγου, περιμένει και σένα να ζήσεις το όνειρο.

Με την καθοδήγηση και την επίβλεψη του άψογα καταρτισμένου προπονητικού και ιατρικού επιτελείου, οι εγκαταστάσεις του Μαρτινέγκο, στο κέντρο του Ηρακλείου, διαθέτουν σύγχρονους συνθετικούς χλοοτάπητες, εξοπλισμένο γυμναστήριο και προσφέρουν τις απαραίτητες ανέσεις για τη σωστή και ολοκληρωμένη εκμάθηση του ποδοσφαίρου. Οι εγγραφές ξεκίνησαν! Για περισσότερες πληροφορίες:

Γήπεδο Μαρτινέγκο
Ώρες λειτουργίας Δευτέρα – Παρασκευή (15.00 – 22.00), Σάββατο (9.00 – 14.00)
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2810 222246

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.