Header Ads

Header ADS

25οι Αιγαιοπελαγίτικοι στη Νάξο

Τους 25ους Αιγαιοπελαγίτικους αγώνες διοργανώνει ο ΣΕΓΑΣ σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, το Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων και την Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Κυκλάδων, στη Δημοτικό Στάδιο της Νάξου.

Η ημερομηνία των αγώνων άλλαξε με απόφαση της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής και θα διεξαχθούν μια εβδομάδα αργότερα. Ετσι αντί για το Σαββατοκύριακο 29, 30 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθούν τελικά μία εβδομάδα αργότερα και συγκεκριμένα το Σαββατοκύριακο 6 και 7 Οκτωβρίου.

Στους αγώνες δικαίωμα συμμετοχής έχουν ΜΟΝΟ οι αθλητές-τριες των σωματείων που ανήκουν στις Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. του Αιγαίου πελάγους (Δωδεκανήσου, Χίου – Σάμου, Κυκλάδων και Λέσβου). Τα Σωματεία μπορούν να δηλώσουν: Για κάθε αγώνισμα των κατηγοριών Ανδρών – Γυναικών, μέχρι τρεις (3) το ανώτερο αθλητές-τριες.Για κάθε αγώνισμα των κατηγοριών Παίδων – Κορασίδων, ΠΠ-ΠΚ Α΄ και ΠΠ-ΠΚ Β΄, μέχρι δύο (2) το ανώτερο αθλητές-τριες σε κάθε κατηγορία.

Ο αριθμός δήλωσης - συμμετοχής και φιλοξενίας (αθλητών και συνοδών) για κάθε σωματείο, εκτός των τοπικών σωματείων της Νάξου (όπως ισχύει κάθε χρόνο) και είναι ανάλογος με τη θέση του κάθε σωματείου στην πανελλήνια κατάταξη - αξιολόγηση της περασμένης αγωνιστικής χρονιάς 2011 δημοσιεύεται στην προκήρυξη (τελευταία σελίδα).

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να υποβληθούν στις κατά τόπους ΕΑΣ μέχρι την Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου οι οποίες στη συνέχεια μετά τους σχετικούς ελέγχους υποχρεούνται μέχρι την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου να έχουν καταθέσει στην Ε.Α.Σ. ΚΥΚΛΑΔΩΝ, τα έντυπα συμμετοχής των σωματείων που θα συμμετάσχουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.