Header Ads

Header ADS

Εκδηλώσεις στα Γρεβενά για το 2ο Πρωτάθλημα Ορεινού Δρόμου

Το 2ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ορεινού Δρόμου Ανδρών-Εφήβων και Γυναικών-Νεανίδων καθώς και αγώνα ορεινού δρόμου ανεξαρτήτων αθλητών-τριων των ίδιων κατηγοριών θα διεξαχθεί στην περιοχή του χωριού Ζιάκα του Δήμου Γρεβενών την Κυριακή, 9 Σεπτεμβρίου 2012.

Η ώρα εκκίνησης έχει οριστεί στις 10:00 το πρωί της Κυριακής για τους Άνδρες – Εφήβους και στις 10:10 για τις Γυναίκες – Νεανίδες από το σημείο εκκίνησης του αγώνα που βρίσκεται στην κεντρική πλατεία του χωριού Ζιάκα.

Στο πλαίσιο διοργάνωσης του 2ου Πανελλήνιου Πρωτα- θλήματος Ορεινού Δρόμου και Αγώνα Ορεινού Δρόμου Ανεξάρτητων Δρομέων, στις 9 Σεπτεμβρίου, η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δυτ. Μακεδονίας σε συνεργασία με τον Δήμο Γρεβενών, διοργανώνει Ειδική Εκδήλωση στην οποία κύ- ριοι ομιλητές θα είναι οι κκ. Σ. Κέλλης, και Κ. Λαπαρίδης, Καθηγητές Προπονητικής ΤΕΦΑΑ.

Ο κ. Σ. Κέλλης θα αναπτύξει το θέμα «Αξιολόγηση της προπονητικής διαδικασίας σε αθλητές και αθλούμενους» ενώ ο κ. Κ. Λαπαρίδης το θέμα «Διατροφική Υποστήριξη και απόδοση». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Δημαρχείου Γρεβενών, το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου στις 18.30.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.