Header Ads

Header ADS

Συμπληρώνει 7ετία ο Μουλόπουλος

Στα γραφεία της ΠΑΕ Λεβαδειακός βρέθηκε χθες ο Θανάσης Μουλόπουλος, όπου και υπέγραψε την ανανέωση του συμβολαίου του. Έπειτα από πέντε χρόνια παρουσίας του ως παίκτης και αρχηγός της ομάδας, ο ποδοσφαιριστής θα συνεχίσει να αγωνίζεται με τη φανέλα του Λεβαδειακού για ακόμη δύο χρόνια.

Την Τετάρτη η παρουσίαση

«Την Τετάρτη 22/8/2012, στις 19:00 στο συνεδριακό κέντρο της Κρύας θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων και της νέας φανέλας του Λεβαδειακού για την αγωνιστική περίοδο 2012-2013. Η ΠΑΕ Λεβαδειακός καλεί όλους τους φιλάθλους να παρευρεθούν στην εκδήλωση. Την ίδια μέρα οι φίλαθλοι θα μπορούν να κάνουν τις τελευταίες εγγραφές για τα εισιτήρια διαρκείας.»

Κανένα ενδιαφέρον για στόπερ

«Η ΠΑΕ Λεβαδειακός για να αποφευχθεί η σύγχυση από τα δημοσιεύματα του τύπου των τελευταίων ημερών, ενημερώνει ότι έπειτα από την απόκτηση του ισπανού αμυντικού José Miguel González Rey (Josemi), ο οποίος έχει αγωνιστεί σε Μάλαγα, Λίβερπουλ, Βιγιαρεάλ, Μαγιόρκα, Ηρακλή και Καρταγένα, δεν ενδιαφέρεται να αποκτήσει άλλο ποδοσφαιριστή που να αγωνίζεται στη θέση του στόπερ.»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.