Header Ads

Header ADS

Έτοιμοι για την πρεμιέρα στον Ολυμπιακό

Με μία τελευταία προπόνηση, η οποία διεξήχθη το πρωί του Σαββάτου στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη, οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού έγραψαν τον επίλογο στην προετοιμασία τους ενόψει του αγώνα με τη Βέροια (Κυριακή, 26/8, 21:30). Οι «ερυθρόλευκοι» δούλεψαν επάνω στον τομέα της τακτικής, παίζοντας δίτερμα και κάνοντας εξάσκηση στις στημένες φάσεις. Απρόοπτα δεν υπήρξαν και ο Λεονάρντο Ζαρντίμ εξήγησε στους παίκτες του τι θέλει να δει από εκείνους αύριο στον αγωνιστικό χώρο του σταδίου της Βέροιας.

Ο Ανδρέας Τάτος γυμνάστηκε ατομικά στο γήπεδο, δείχνοντας ότι αφήνει σιγά - σιγά πίσω του το πρόβλημα στη γάμπα, που τον ταλαιπώρησε τις προηγούμενες ημέρες. Ο Γιάννης Ζαραδούκας είναι σε πολύ καλή κατάσταση, προπονείται κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα και η αποκατάστασή του έχει κυλήσει ομαλά, δίνοντάς του τη δυνατότητα να είναι «ετοιμοπόλεμος». Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος συνεχίζει το δικό του πρόγραμμα αποκατάστασης, προοδεύοντας καθημερινά.

Αμέσως μετά το τέλος της πρωινής προπόνησης του Σαββάτου, ο Λεονάρντο Ζαρντίμ έκανε γνωστά τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που θα ταξιδέψουν στη βόρεια Ελλάδα, για την αυριανή πρεμιέρα της Superleague. Την αποστολή απαρτίζουν οι: Κάρολ, Μέγιερι, Σιόβας, Χολέβας, Παπάζογλου, Τοροσίδης, Γκρέκο, Ιμπαγάσα, Φουστέρ, Μοδέστο, Μανιάτης, Φετφατζίδης, Φέισα, Αμπντούν, Μήτρογλου, Πάντελιτς, Τζιμπούρ, Μασάδο, Κοντρέρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.