Header Ads

Header ADS

Τα τελευταία νέα του ΟΦΗ

Πρώτη προπόνηση για Περογαμβράκη

Την πρώτη του προπόνηση με τον ΟΦΗ έκανε σήμερα το απόγευμα, το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, Αλέξης Περογαμβράκης. Ο νεαρός επιθετικός ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, όπως και οι Βάντο, Σόουζα που δεν έτρεξαν το πρωί καθώς απουσίαζαν δικαιολογημένα για προσωπικές τους υποθέσεις. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε και ο Μπούρμπος που βρίσκεται σε στάδιο αποθεραπείας. Οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει ασκήσεις τακτικής με μπάλα.

Φιλικό το Σάββατο με Επισκοπή

Το δεύτερο φιλικό παιχνίδι της φετινής προετοιμασίας θα δώσει ο ΟΦΗ το ερχόμενο Σάββατο. Αντίπαλος θα είναι η Επισκοπή και ο αγώνας που θα γίνει στο ΒΑΚ, θα ξεκινήσει στις 6.30μμ.

Τα αποτελέσματα της μαγνητικής για Βάντο

Τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας στην οποία υποβλήθηκε ο Βάντο, έδειξαν ένα μικρό πρόβλημα στο γόνατο, το οποίο όμως σύμφωνα με το ιατρικό επιτελείο, είναι αντιμετωπίσιμο και δεν απαιτείται, προς το παρών τουλάχιστον, κάποια χειρουργική επέμβαση.

Ο παίκτης θα ακολουθήσει για τρεις ημέρες συγκεκριμένη θεραπευτική αγωγή και συνάμα ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης και έπειτα θα συνεκτιμηθεί η κατάσταση τοθ προβλήματος.

Το πιο πιθανό είναι πάντως ο Βάντο να ξεπεράσει χωρίς κάποια άλλη διαδικασία τις ενοχλήσεις που νιώθει και να τεθεί προς τα τέλη της εβδομάδας στην διάθεση του Νίκου Αναστόπουλου.

Η ΠΑΕ πήρε ασφαλιστική ενημερότητα

Με ενέργειες των παραγόντων της διοίκησης, η ΠΑΕ ΟΦΗ εξασφάλισε σήμερα ασφαλιστική ενημερότητα από το ΙΚΑ. Τα χρήματα που καταβλήθηκαν για την ενημερότητα ήταν 134.671,14 ευρώ.

Αποχώρηση Κώστα Χανιωτάκη

Έπειτα από προσωπική του επιθυμία την όποια εξέφρασε στην διοίκηση της ΠΑΕ, ο Κώστας Χανιωτάκης αποχώρησε από το προπονητικό τιμ και από την θέση του προπονητή τερματοφυλάκων που κατείχε τα τελευταία χρόνια. Η διοίκηση της ομάδας έκανε προσπάθειες να μεταπείσει τον Κώστα Χανιωτάκη, αλλά ο ίδιος επέμενε στην απόφαση του.

«Η διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ ευχαριστεί θερμά τον Κώστα Χανιωτάκη για την άψογη και επιτυχημένη συνεργασία τόσων ετών και του εύχεται κάθε επιτυχία σε οικογενειακό και επαγγελματικό επίπεδο. Η πόρτα του ΟΦΗ θα είναι πάντα ανοικτή για τον Κώστα Χανιωτάκη.»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.