Header Ads

Header ADS

ΟΦΗ: Άνετη νίκη επί του Ρούβα

Νίκη με 4-1 επί του πολύ καλού Ρούβα, πέτυχε σήμερα ο ΟΦΗ στο τρίτο φιλικό παιχνίδι της φετινής προετοιμασίας. Τα γκολ για την ομάδα του ΟΦΗ σημείωσαν οι Παπάζογλου (13’), Μονιάκης (28’), Ροβύθης (29’) και Κολιακουδάκης (61’), ενώ για τον Ρούβα που είχε προσωρινά ισοφαρίσει σκόραρε στο 17’ ο Έκελμανς.

ΟΦΗ: Γουναρίδης (41' Σαχσανίδης), Μονιάκης, Βάντο (52' Κολιακουδάκης), Χαριτωνίδης (41' Ζαχαράκης), Σόουζα (65' Δαμιανάκης), Ροβύθης (41' Ανωγειανάκης), Μπανούσης, Ζορμπάς (52' Νύχταρης), Καπουράνης (56' Παπαδιός), Παπάζογλου, Βιτώρος (41' Χατζηκοσμάς).

ΡΟΥΒΑΣ: Λυράκης, Κίτσος, Τζιράκης, Κορδονούρης(70 Μπριλάκης), Ανυφαντάκης, Πετράς, Ταβλαδωράκης, Γκονζάλες, Έλκεμανς, Αντωνάκης, Φουκαράκης.

Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν οι Καλομοίρης, Ιερωνυμάκης, Ντελία, Κορδονούρης (70' Μπριλάκης), Σεντεμέντες, Χατζάρας (76' Χαλκιαδάκης), Πετράς (55' Λουμπάκης), Χατζηανδρέου, Σκουτέλης (72' Κοτχαχρήστος), Χατζηγεωργαλής, Μαραγκάκης (72' Παναγιωτίδης).

Έκαναν έξτρα προπόνηση

Οι Ματίας Βερόν και Αλέξης Περογαμβράκης, παρά το γεγονός ότι σήμερα το πρωί δεν είχε προπόνηση, βρέθηκαν στο αθλητικό κέντρο του ΒΑΚ μαζί με τον γυμναστή της ΠΑΕ Μανόλη Πλουμάκη και έκαναν ατομικό πρόγραμμα σε εντατικούς ρυθμούς.

Ατομικό πρόγραμμα έκαναν και το απόγευμα, όπως και οι Μπούρμπος, Καμπάνταης και Μωραϊτης. Οι παίκτες του ΟΦΗ θα έχουν αύριο ρεπό και θα επιστρέψουν στις προπονήσεις το απόγευμα της Πέμπτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.