Header Ads

Header ADS

ΝΤΟΥΚΟΣ: Δεν θα ανεχτούμε να χαθούν ταλέντα

Ο Γενικός Αρχηγός της Κ20 Λευτέρης Ντούκος μίλησε στο pasgiannina.gr:

Ποιος ο σκοπός που αποφασίσατε να ασχοληθείτε την φετινή περίοδο με τον ΠΑΣ και τι στόχους έχετε;

Συστρατευόμαστε τόσο εγώ όσο και οι υπόλοιποι συνεργάτες στο άρμα της ΠΑΕ, μέσω των ομάδων της Κ17 και Κ20, με σκοπό την παραγωγή και προαγωγή του Ηπειρωτικού Ποδοσφαίρου και όχι μόνο. Ανοίγουμε την πόρτα σε όλα τα ταλέντα με καθρέπτη το γήπεδο. Αγκαλιάζουμε όλες τις οικογένειες των παιδιών που έχουν την δυνατότητα να κερδίσουν μια θέση στον θρυλικό και ιστορικό ΠΑΣ. Οδηγός μας είναι οι ιστορικές μορφές όλων των ποδοσφαιριστών που πέρασαν από την ομάδα, από τον ΤΣΑΝΑΚΤΖΗ έως τον ΝΤΑΣΙΟ. Υποσχόμαστε δικαιοσύνη, δουλειά και σχολική υγεία.

Στόχος μας είναι σε βάθος 2 - 3 ετών να υπάρχουν στο ρόστερ της ΠΑΕ τα 2/3 από Ηπειρώτες παίκτες. Έχουμε τις ποδοσφαιρικές γνώσεις, μέσω των προπονητών μας,να οικοδομήσουμε όλα αυτά που τόσα χρόνια χάθηκαν για την Ήπειρο και την ομάδα.

Υπάρχουν ταλέντα που μπορούν να αξιοποιηθούν και να προωθηθούν στην ΠΑΕ;

Υπάρχουν στον Ερασιτέχνη παίκτες με πολλές δυνατότητες και ανοίγουμε την αγκαλιά μας σε όλα τα παιδιά. Δεν θα ανεχτούμε να χαθούν ταλέντα χωρίς να πάρουν την ευκαιρία να δοκιμαστούν στην ομάδα Θρύλο της Ηπείρου. Να είναι σίγουρη η ΠΑΕ και ειδικά ο Πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της κ. Χριστοβασίλης,που εγώ προσωπικά τον ευχαριστώ για την τιμή που μου έκανε, ότι σύντομα τα αποτελέσματα θα φανούν και οι Ηπειρώτες θα είναι υπερήφανοι για την ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.