Header Ads

Header ADS

Δηλώσεις Ζαρντίμ και παικτών του Ολυμπιακού

Διαβάστε τις δηλώσεις του προπονητή του Ολυμπιακού στη Συνέντευξη Τύπου μετά το ματς και τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Βέροιας. Αναλυτικά όσα τόνισε ο Λεονάρντο Ζαρντίμ:

«Η αλήθεια είναι ότι δεν ήταν πολύ καλό ποδοσφαιρικό παιχνίδι εξαιτίας της κακής κατάστασης του γηπέδου. Και οι δύο ομάδες πάλεψαν αρκετά και τελικά ο Ολυμπιακός αποδείχθηκε καλύτερος και κέρδισε τον αγώνα».

«Στην Ελλάδα δεν υπάρχουν μόνο άσχημα γήπεδα, υπάρχουν και άλλα γήπεδα. Από εκεί και πέρα σε αγωνιστικούς χώρους όπως ο σημερινός, παίζει ρόλο και η συμπεριφορά των παικτών. Από εκεί και πέρα πρέπει να εκμεταλλευτείς και τις στημένες φάσεις».

«Η Βέροια είναι ένας πολύ ανταγωνιστικός αντίπαλος. Είχαμε παρακολουθήσει τρία φιλικά της Βέροιας και ξέραμε ότι θα δυσκολευόμασταν να την κερδίσουμε. Στο πρώτο ημίχρονο έδειξε ότι μπήκε με πολλή θέληση να παίξει καλά. Είναι ένας αντίπαλος που μπορεί να σου κάνει τη ζημιά».

«Στο πρώτο παιχνίδι αποφάσισα να παίξω με ποδοσφαιριστές που είχαν περισσότερη εμπειρία και ήταν καλύτερα προετοιμασμένοι για το συγκεκριμένο ματς. Ο Φέισα θα μας βοηθήσει πολύ στο μέλλον. Είναι καλός, νέος, βασιζόμαστε πάνω του. Ο Μοντέστο είχε περισσότερη εμπειρία για να παίξει στο σημερινό ματς.»

Αριέλ Ιμπαγάσα

«Το δεύτερο ημίχρονο ήταν το πιο δύσκολο στο ματς γιατί παρότι προηγούμασταν ο αντίπαλος προσπάθησε να βρει την ισοπαλία και αυτό που σκεφτόμουν ήταν πως έπρεπε να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι γιατί όλα εξαρτώνται από αυτό. Ξεκίνησε το πρωτάθλημα και πρέπει να μάθουμε να μένουμε συγκεντρωμένοι.

Έκανα καλή προετοιμασία, μπορεί να είναι η τελευταία μου χρονιά αυτή και προσπαθώ να την απολαύσω, από εκεί και πέρα προσπαθώ να δουλεύω και να βοηθάω την ομάδα και είμαι πάντα στη διάθεση του προπονητή.

Το να ξεκινάς με νίκη είναι πολύ σημαντικό για την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών, θα είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα και ελπίζουμε να τα πάμε καλά, δεν θα είναι εύκολα τα πράγματα αλλά σίγουρα είναι σημαντικό που αρχίσαμε με νίκη».

Πάουλο Μασάδο

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, κόντρα σε έναν δυνατό αντίπαλο και το έκανε δυσκολότερο ο πολύ κακός αγωνιστικός χώρος. Παλέψαμε πάρα πολύ όλοι μας για να πάρουμε τη νίκη. Είναι σημαντικό να ξεκινάς νικηφόρα το πρωτάθλημα. Είμαι πολύ χαρούμενος που στο ντεμπούτο μου πανηγύρισα και την πρώτη νίκη».

2 σχόλια:

  1. Αφου φτασαμε στο σημειο να λεμε οτι ξεραμε πως θα μας δυσκολεψει η Βεροια, που να παιξουμε και με τον Πλατανια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.