Header Ads

Header ADS

Σήμερα στο Γεντί Κουλέ η τελευταία προπόνηση

Σήμερα -Σάββατο στο Γεντί Κουλέ στις 7μμ. θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία του ΟΦΗ για το παιχνίδι της πρεμιέρας με την Ξάνθη. Μετά το πέρας της αυριανής προπόνησης θα ανακοινωθεί από τον Νίκο Αναστόπουλο και η αποστολή για την αναμέτρηση της Κυριακής. Στο χθεσινό προπονητικό πρόγραμμα που περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής και στημένες φάσεις πήραν μέρος όλοι οι ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στην διάθεση του προπονητή.

* Το νούμερο 25 θα έχει στην φανέλα του ο Στέργιος Χατζηκοσμάς που υπέγραψε χθες 3ετές επαγγελματικό συμβόλαιο.

Ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ

H ΠΑΕ ΟΦΗ εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση: «Με αφορμή το θέμα των αδειοδοτήσεων των ΠΑΕ από την ΕΕΑ και την επικείμενη έναρξη του πρωταθλήματος, επιθυμούμε να ενημερώσουμε τους φιλάθλους μας αλλά και γενικότερα όλους τους Έλληνες φιλάθλους για τα εξής:

1) Η περίοδος αδειοδότησης, σύμφωνα με σχετικό έγγραφο της Super League (είναι στην διάθεση του οποιουδήποτε) έχει παραταθεί για ένα μήνα. Κατά συνέπεια, δεν υφίσταται πρόβλημα με τη συμμετοχή της ομάδας μας στο πρωτάθλημα.

2) Ο ΟΦΗ έχει ρυθμίσει όλες τις οφειλές των περασμένων ετών, λειτουργεί σύμφωνα με τους νόμους και τους κανονισμούς, χωρίς να προσφεύγει σε πρακτικές πίεσης στις αρμόδιες αρχές μέσω των οργανωμένων οπαδών του. Χρειάζεται την παρουσία τους, το θερμό τους χειροκρότημα για τους παίκτες, και δεν θα χρησιμοποιηθεί ως «μέτρο πίεσης» σε αρμόδιες αρχές για τυχόν ελλείψεις που ενδεχομένως μπορεί στο μέλλον να έχει.

3) Ευχόμαστε ολόψυχα σε όλες τις ομάδες που συμμετέχουν ένα καλό πρωτάθλημα και στην ομάδα μας δύναμη και τύχη, ώστε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των χιλιάδων οπαδών μας.

Ν. Αναστόπουλος: «Θα καταθέσουμε και την ψυχή μας»

Για το παιχνίδι της πρεμιέρας με την Ξάνθη ο προπονητής του ΟΦΗ κ. Νίκος Αναστόπουλος έκανε την ακόλουθη δήλωση στο ofifc.gr: «Σίγουρα η Ξάνθη είναι ένας δύσκολος αντίπαλος, ειδικότερα σε ματς πρεμιέρας, εμείς έχουμε τα προβλήματα μας, αλλά είναι δεδομένο ότι θα καταθέσουμε και την ψυχή μας στο γήπεδο για να ξεκινήσουμε θετικά τις υποχρεώσεις μας στο φετινό πρωτάθλημα. Περιμένουμε και στο ματς αυτό, όπως γίνεται κάθε φορά, την βοήθεια του κόσμου μας για να μας δώσει τη δύναμη και κυρίως να πιστέψει τα νέα παιδιά».

Την Δευτέρα αρχίζουν οι Κ17

Σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα παρουσία του προέδρου της ΠΑΕ και υπεύθυνου των τμημάτων υποδομής Μάνθου Πουλινάκη, του διευθυντή των Ακαδημιών Παύλου Αδάμου με τα στελέχη των τμημάτων υποδομής Λεωνίδα Τιτομιχελάκη και Κώστα Παντζαρίδη αποφασίστηκε να συνεχιστεί η επιτυχημένη συνεργασία 7 χρόνων στα τμήματα υποδομής της Π.Α.Ε Ο.Φ.Η.

Προπονητής της ομάδος Κ17 συνεχίζει ο Λεωνίδας Τιτομιχελάκης, ενώ υπεύθυνος αγωνιστικών τμημάτων των Ακαδημιών αναλαμβάνει ο Κώστας Παντζαρίδης.

Οι εγγραφές για τα τμήματα της ακαδημίας ποδοσφαίρου του Ο.Φ.Η ξεκινούν την Τετάρτη 29-8-2012 στις εγκαταστάσεις του Κάλτσετο και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν καθημερινά στα τηλέφωνα 2810-317777 και 6973388732 (4-8 μμ.) και με τον υπεύθυνο αγωνιστικών τμημάτων κ. Παντζαρίδη Κ στο τηλέφωνο 6947304608. Οι προπονήσεις θα πραγματοποιούνται στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο και στο Κάλτσετο με ημέρα έναρξης τη Δεύτερα 3-8-2012.

Επίσης τη Δεύτερα 27-8-12 και ώρα 18.00 στο Β.Α.Κ θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συγκέντρωση της ομάδος των Κ.17.

Διευθυντής στις ακαδημίες ο Παύλος Αδάμος

Η ΠΑΕ ΟΦΗ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Παύλο Αδάμο ο οποίος αναλαμβάνει διευθυντής στις ακαδημίες του συλλόγου. Ο Παύλος Αδάμος που έχει προσφέρει στο ΟΦΗ από πολλές θέσεις, έκανε την ακόλουθη δήλωση μετά την ανάληψη των καθηκόντων του:

«Είναι μεγάλη τιμή και συνάμα μεγάλη ευθύνη η ανάληψη της διεύθυνσης των ακαδημιών του ΟΦΗ. Μέσα από ένα πλάνο που έχουμε ήδη καταρτίσει θα προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε την καλή δουλειά των τελευταίων ετών και καθημερινά να ανεβάζουμε τον πήχη των προσδοκιών μας.

Με τα νέα δεδομένα που έχουν προκύψει, η ανάδειξη ταλέντων είναι πλέον «μονόδρομος» και εμείς στον ΟΦΗ θα προσπαθήσουμε να συνδυάσουμε το τρίπτυχο σχολείο-ποδόσφαιρο και ανθρώπινες αξίες».


Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.