Header Ads

Header ADS

Επιστροφή για Βενέτη, Χαμπλ

Με τους Τάσο Βενέτη και Γιαν Χαμπλ να επιστρέφουν σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων, θέτοντας εαυτούς στη διάθεση του Άκη Μάντζιου, ενόψει της κυριακάτικης πρεμιέρας στο νέο Πρωτάθλημα Super League, κόντρα στον Ατρόμητο (26/8, 19.15), συνεχίστηκε σήμερα, Τετάρτη (22/6) η προετοιμασία του ΑΟ Κέρκυρα.

Οι Φαίακες προπονήθηκαν το απόγευμα, στον Πλάντραφο, με τους παίκτες να αναλώνονται σε πιεστικά παιχνίδια με μπάλα και, κατόπιν, σε διπλό, με έμφαση στην τακτική. Στο διπλό έλαβε κανονικά μέρος και ο Βραζιλιάνος, Έντερ Μοντέιρο (αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση για την έναρξη της συνεργασίας του), όχι, όμως, και ο Δημήτρης Γιάντσης.

Ο 24χρονος επιθετικός υπέστη θλάση, καταπώς έδειξε η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε, γεγονός που τον θέτει αυτόματα νοκ- άουτ απ' τον αγώνα της πρεμιέρας. Με θεραπεία και ατομικό συνέχισαν οι Ζουμπουλάκης, Νάστος και Αρμένης, οι οποίοι μετρούν, πλέον, αντίστροφα για την πλήρη επανένταξή τους, ενώ σημειώνεται πως το πρωί, γκρουπ παικτών δούλεψε στο γυμναστήριο (βάρη).

Αύριο, Πέμπτη (23/6) οι Φαίακες θα προπονηθούν εκ νέου το απόγευμα (19.00), όπως και το επόμενο διήμερο, ενώ, υπενθυμίζουμε ότι για τις 12.30, είναι προγραμματισμένη η συνέντευξη Τύπου του προπονητή, Άκη Μάντζιου, στην αίθουσα προβολών του Starbowl (Aλυκές Ποταμού, πλησίον γραφείων ΠΑΕ), στο πλαίσιο της Media Day που καθιερώνεται την προσεχή σεζόν, πριν απ' τα εντός έδρας ματς της ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.