Header Ads

Header ADS

ΟΦΗ: Υπέγραψε για τρία χρόνια ο Βαλεριάνος

Παίκτης του ΟΦΗ για τα επόμενα τρία χρόνια είναι από σήμερα ο Γιώργος Βαλεριάνος. Ο 20χρονος νεαρός αμυντικός υπέγραψε συμβόλαιο ως ελεύθερος παίκτης και στις πρώτες του δηλώσεις στο ofifc.gr τόνισε τα εξής: «Είμαι πολύ χαρούμενος και ευτυχισμένος που θα συνεχσίσω την καριέρα μου τον ΟΦΗ για τα επόμενα τρία χρόνια. Θα δουλέψω σκληρά για να βοηθήσω τη νέα μου ομάδα αλλά και τον εαυτό μου».

Το Σάββατο η αποστολή

Με προπόνηση που θα γίνει το πρωί του Σαββάτου, στις 10, στο ΒΑΚ, θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία των παικτών του ΟΦΗ για το Κυριακάτικο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Άρη. Μετά το τέλος της προπόνησης θα επιλέξει ο Νίκος Αναστόπουλος την απόστολή που το μεσημέρι στις 12 θα «πετάξει» για Αθήνα και έπειτα για την Θεσσαλονίκη. Στο προπονητικό πρόγραμμα της Παρασκευής πήραν μέρος όλοι οι παίκτες με τον τεχνικό του ΟΦΗ να αφιερώνει τον χρόνο σε ασκήσεις τακτικής και έπειτα σε δίτερμα σε μικρό χώρο.

* Διοικητικό συμβούλιο για τα τρέχοντα θέματα της ΠΑΕ θα διεξαχθεί αύριο το πρωί στις 11 στα γραφεία της εταιρείας στο ΒΑΚ.

Αναστόπουλος: «Τον καλύτερο μας εαυτό»

Για το Κυριακάτικο παιχνίδι με τον Άρη στην Θεσσαλονίκη, μίλησε στο ofifc.gr ο Νίκος Αναστόπουλος. Ο τεχνικός του ΟΦΗ τόνισε χαρακτηριστικά τα εξής: «Το ματς που έρχεται είναι ένα δύσκολο παιχνίδι καθώς ο Άρης δεν παύει να είναι Άρης. Πιστεύω ότι θα γίνει ένα δυνατό παιχνίδι και εύχομαι να είναι ανοικτό και να το ευχαριστηθεί ο κόσμος. Εμείς, όπως κάνουμε πάντα σαν ΟΦΗ θα καταθέσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Το παιχνίδι έρχεται πολύ νωρίς στη σεζόν και η ομάδα που θα κάνει τα λιγότερα λάθη θα έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη.»

Δύο φιλικά το Σάββατο οι Κ20

Δύο φιλικά παιχνίδια θα δώσει το Σάββατο η ομάδα Κ20 του ΟΦΗ με τον Δημήτρη Βολονάκη να έχει χωρίσει τους παίκτες του σε δύο γκρουπ. Το πρώτο γκρουπ θα παίξει στις 5.30 μμ. στο ΒΑΚ με αντίπαλο τις Ασίτες, ενώ το δεύτερο γκρουπ θα αντιμετωπίσει στις 8μμ. την Θέρισο στο γήπεδο του Αλμυρού.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.