Header Ads

Header ADS

ΠΑΣ Γιάννινα: Συνάντηση ΠΑΕ - Ερασιτέχνη

«Σε γόνιμο και εποικοδομητικό κλίμα πραγματοποιήθηκε, το απόγευμα της Τετάρτης, στα γραφεία της Π.Α.Ε, συνάντηση του υπευθύνου των τμημάτων υποδομής της Π.Α.Ε Π.Α.Σ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966, Χρήστου Παπαγεωργίου και του πρόεδρου του ερασιτέχνη ΠΑΣ Χρίστου Τσάγγα. Στη συνάντηση συμμετείχαν και στελέχη των δύο πλευρών, ο Λευτέρης Ντούσκος και Γιάννης Δεβελέγγας, από πλευράς ΠΑΕ και Δημήτρης Στούκας για τον ερασιτέχνη.

Συζητήθηκαν διεξοδικά συγκεκριμένα θέματα, κοινού ενδιαφέροντος, με σκοπό την σύσφιξη των σχέσεων και παράλληλα την εξεύρεση λύσεων έτσι ώστε να επιτευχθούν θετικά αποτελέσματα στην αξιοποίηση των ταλαντούχων ποδοσφαιριστών σε συνθήκες απόλυτης συνεργασίας. Υπήρξε ταύτιση απόψεων και εκ μέρους της Π.Α.Ε έγιναν δεκτά τα αιτήματα του ερασιτέχνη, για τις από κοινού ενέργειες που θα συμβάλουν στην υψηλού επιπέδου ανάπτυξη όλων των τμημάτων. Η Π.Α.Ε Π.Α.Σ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 αναγνωρίζοντας πάντα τον θεσμικό ρόλο του ερασιτέχνη είναι σίγουρη ότι πλέον ξεκινά μια νέα εποχή στις σχέσεις της μαζί του ώστε κερδισμένος να είναι μόνο ο Π.Α.Σ ΓΙΑΝΝΙΝΑ.

Διευκρινίζεται ότι, όσον αφορά παλαιότερη ανακοίνωση πρόσληψης προπονητή της Κ-17, του κ. Μάστορα, από τον ερασιτέχνη Π.Α.Σ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, αυτή έγινε μετά από συνεννόηση με την ΠΑΕ, ωστόσο τα νέα δεδομένα που δημιουργήθηκαν δεν επέτρεψαν τη συνεργασία μαζί του, για λόγους που έχουν να κάνουν με το νέο οργανόγραμμα της ΠΑΕ κι όχι την όποια αμφισβήτηση της προπονητικής αξίας του, η οποία εκτιμάται και γι αυτό άλλωστε υπήρξε συνεργασία μαζί του κατά το παρελθόν.»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.