Header Ads

Header ADS

Ολυμπιακό Χωριό: Πωλείται όπως είναι επιπλωμένο

Ούτε ένα από τα αντικείμενα του Ολυμπιακού Χωριού, ακόμα και τα πιο μικρά, δεν πρόκειται να μείνει αναξιοποίητο. Η επιτροπή διοργάνωσης των 30ών Ολυμπιακών Αγώνων, που διεξήχθησαν στο Λονδίνο, αποφάσισε να τα θέσει στη διάθεση των φιλάθλων, δημιούργησε μάλιστα και σχετική ιστοσελίδα, μέσα από την οποία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν την παραγγελία τους.

Προς πώληση είναι από τα έπιπλα και τα αντικείμενα που εξόπλιζαν τα δωμάτια των αθλητών μέχρι εισιτήρια, αφίσες, ρούχα, αλλά και αθλητικός εξοπλισμός που χρησιμοποιήθηκε κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης, όπως μπάλες, φιλέ και όργανα αθλημάτων κυρίως στίβου (δίσκοι, ακόντια, σφύρες κ.λπ.). Θα πουληθούν ακόμα και τα σημειωματάρια των κριτών στα δυναμικά αθλήματα!

Επίσης, σε δημοπρασία θα βγουν κάποια ξεχωριστά αντικείμενα, μεταξύ άλλων μπλούζες και παπούτσια υπογεγραμμένα από Ολυμπιονίκες, οι σκυτάλες από τις σκυταλοδρομίες στο στίβο και το κουστούμι που φορούσε στην τελετή έναρξης η εθελόντρια που παρίστανε τη Μέρι Πόπινς.

«Όλα τα αντικείμενα θα συνοδεύονται από πιστοποιητικό γνησιότητας. Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία που το κοινό έχει πρόσβαση σε τέτοιους είδους αντικείμενα. Οι τιμές τους είναι ιδιαίτερα προσιτές, αν και η αξία τους θεωρείται ανεκτίμητη», ανέφερε ο υπεύθυνος του πλειστηριασμού, Τζον Καρλέι.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.