Header Ads

Header ADS

Ολυμπιακός: Στη Λισσαβόνα η αποστολή

Νωρίς το πρωί της Παρασκευής (6:20) η αποστολή του Ολυμπιακού «πέταξε» από το «Ελ. Βενιζέλος» για την Πορτογαλία και τέσσερις ώρες αργότερα (10:30 Ελλάδας) το αεροπλάνο προσγειώθηκε στη Λισσαβόνα. Εκεί όπου το βράδυ της Κυριακής οι «ερυθρόλευκοι» θα δώσουν ένα πολύ σημαντικό φιλικό με αντίπαλο τη Σπόρτινγκ, στο στάδιο «Ζοζέ Αλβαλάδε».

Οι καιρικές συνθήκες στη Λισσαβόνα είναι καλές, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται περίπου στους 25 βαθμούς Κελσίου, ενώ υπάρχει και ελαφριά συννεφιά, η οποία μπορεί να διευκολύνει περαιτέρω το έργο των παικτών. Το ξενοδοχείο όπου διαμένει η ομάδα βρίσκεται κοντά στον αερολιμένα της πόλης, αλλά και αρκετά κοντά στην έδρα της Σπόρτινγκ.

Μετά το μεσημεριανό φαγητό, οι ποδοσφαιριστές ξεκουράστηκαν λίγο και στη συνέχεια άρχισαν να ετοιμάζονται για την απογευματινή προπόνηση, η οποία είναι προγραμματισμένη να αρχίσει στις 19:30 ώρα Ελλάδας (17:30 τοπική).

Στο Ρέντη οι εκτός αποστολής παίκτες

Τα δικά τους προγράμματα εκγύμνασης συνέχισαν το απόγευμα της Πέμπτης οι ποδοσφαιριστές που δεν συμμετέχουν στην αποστολή του Ολυμπιακού για το φιλικό με τη Σπόρτινγκ Λισσαβόνας. Όσοι δεν ταξίδεψαν στην Πορτογαλία για το ματς της Κυριακής βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις του Ρέντη και προπονήθηκαν υπό τις οδηγίες του γυμναστή Χρήστου Μουρίκη.

Ο Νταβίδ Φουστέρ ανεβάζει ρυθμό στο ατομικό πρόγραμμα που ακολουθεί, όπως και Λεάντρο Γκρέκο. Ο Αριέλ Ιμπαγάσα έκανε επίσης πιο συντηρητικό πρόγραμμα λόγω ενός χτυπήματος που δέχθηκε σε σημείο που είχε χτυπήσει και στο ματς με τη Μάλαγα. Για αυτό τον λόγο προφυλάχθηκε.

Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος συνεχίζει το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί. Προπονήσεις στο Ρέντη θα συνεχίσει και ο Γιάννης Ζαραδούκας. Μαζί με τους προαναφερθέντες θα γυμνάζονται και οι ποδοσφαιριστές που δεν αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα τραυματισμού και δεν ακολούθησαν την αποστολή στη Λισσαβόνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.