Header Ads

Header ADS

Λάρισα: Φιλική ήττα στη Δράμα

Φιλική ήττα στη Δράμα με σκορ 1-0 γνώρισε η ΑΕΛ στο τρίτο τεστ της φετινής της προετοιμασίας. Σε ένα ισορροπημένο ματς οι «βυσσινί» έδειξαν μεγάλη προσπάθεια και αγωνιστικότητα, είχαν μερικές καλές στιγμές (με κορυφαία του Δεινόπαπα στο πρώτο ημίχρονο), ένα δοκάρι (με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ζεκίνια στο 2ο) και δέχτηκαν το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης με εξαιρετικό μακρινό σουτ του Ρούσεφ στο 35’. Με την ΑΕΛ αγωνίστηκε ο υπό δοκιμήν διεθνής Καμερουνέζος γκολκίπερ, Ζουλς Γκοντά. Πριν από τον αγώνα τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Πάνου Μάρκοβιτς. Οι φάσεις του αγώνα

6ο: Σουτ του Χατζή από καλή θέση έξω από την περιοχή, μπλοκάρει ο Γουμάγιας.

17ο: Φάουλ του Νεμπεγλέρα από πλάγια θέση, ο Κοντέων διώχνει προ του Χατζή, που ετοιμαζόταν να κάνει την προβολή προς την εστία της Δόξας.

23ο: Γυριστό σουτ του Παπαϊωάννου μέσα από την περιοχή, μπλοκάρει ο Γουμάγιας

24ο: Από λάθος απόκρουση του Γιώτα η μπάλα στρώνεται στον Κοβάτσεβιτς, ο οποίος μόνος από το ύψος του πέναλτι απέναντι από τον Γκοντά σουτάρει άστοχα.

34ο: Πολύ μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕΛ. Από βαθιά μπαλιά του Νεμπεγλέρα ο Δεινόπαπας βγαίνει στην πλάτη της άμυνας της Δόξας από πλάγια θέση, κατεβάζει τη μπάλα, πλασάρει, αλλά ο Γουμάγιας αποκρούει ενστικτωδώς.

35ο: 1-0 για τη Δόξα με ωραίο μακρινό σουτ του Ρούσεφ.

38ο: Ευκαιρία για την ΑΕΛ. Φάουλ του Νεμπεγλέρα, κεφαλιά ψαράκι του Ραπτάκη, η μπάλα κοντράρει στον Στεργιανό και βγαίνει κόρνερ.

40ο: Νέα καλή στιγμή για την ΑΕΛ. Σουτ του Παπαϊωάννου από καλή θέση μέσα στην περιοχή, η μπάλα περνάει λίγο άουτ.

41ο: Σε ετοιμότητα ο Γκοντά πέφτει και μπλοκάρει τη μπάλα στα πόδια του Καπέλ.

66ο: Ευκαιρία για την ΑΕΛ. Απευθείας φάουλ του Ζεκίνια, η μπάλα σταματάει στη συμβολή των δοκαριών του Γουμάγια.

69ο: Κεφαλιά του Κασσού μέσα από την περιοχή, η μπάλα φεύγει άουτ.

77ο: Από ωραία ατομική ενέργεια του Ζεκίνια η μπάλα στρώνεται στον Ζουρούδη, ο οποίος πλασάρει από το ύψος της μεγάλης περιοχής, αλλά η μπάλα περνάει λίγο άουτ.

82ο: Σε ετοιμότητα ο Γκοντά, μπλοκάρει κοντινή κεφαλιά του Ζαχοβάικο.

84ο: Σουτ του Ζεκίνια από το ύψος της μεγάλης περιοχής, αποκρούει ο Γουμάγιας.

Δόξα Δράμας: Γουμάγιας (87’ Δαύκος), Στεργιανός, Κοντέων, Γκαρακλίδης, Σικαλιάς (90’ Κανετίδης), Ταραλίδης, Καπέλ (46’ Σοϊλέδης), Ιντζόγλου, Κοβάτσεβιτς (34’ Κασσός / 76’ Χιντατσέλι), Ρούσεφ (55’ Ζαχοβάικο / 90’ Καπνίδης), Καμινιώτης (66’ Γελαδάρης).

ΑΕΛ: Γκοντά, Γιώτας, Ραπτάκης, Παπαγεωργίου, Παγώνης (71’ Δημόπουλος), Χατζής (75’ Μάγγος), Νεμπεγλέρας, Παπαϊωάννου (50’ Χασομέρης), Ζουρούδης, Ζεκίνια (90’ Κρητικός), Δεινόπαπας (68’ Βούζας).

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.