Header Ads

Header ADS

Αισιοδοξία στους παίκτες του Αστέρα

Συγκρατημένα αισιόδοξοι εμφανίζονται οι παίκτες της Τρίπολης για την ρεβάνς της Πέμπτης με την Μαρίτιμο. Λίγο πριν την αναχώρηση του Αστέρα για την Πορτογαλία μίλησαν πέντε ποδοσφαιριστές που εξέφρασαν την πίστη τους για πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League:

Ναβάρο: Έχουμε εμπιστοσύνη στις δυνατότητες μας

«Πάμε στην Πορτογαλία για ένα δύσκολο παιχνίδι με στόχο ότι πρέπει να βάλουμε γκολ. Η ομάδα πάει να διεκδικήσει ότι πιθανότητες έχει. Το δυνατό μας σημείο είναι η επίθεση. Πρέπει να αμυνθούμε σωστά και να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες που θα μας παρουσιαστούν στην επίθεση. Η Μαρίτιμο είναι μία καλή ομάδα, αλλά εμείς έχουμε εμπιστοσύνη στις δυνατότητες μας.»

Τσαμπούρης: Μπορούμε να προκριθούμε

«Σίγουρα ένα ιστορικό παιχνίδι και ένα ακόμα ευρωπαϊκό για τον Αστέρα. Σίγουρα μπορούμε να προκριθούμε. Η Μαρίτιμο είναι μία ομάδα στα μέτρα μας, αλλά και μία δύσκολη αντίπαλος. Θα κριθεί στην λεπτομέρεια το παιχνίδι.

Στόχος μας είναι να πετύχουμε ένα γκολ, γιατί μόνο έτσι έχουμε ελπίδες πρόκρισης και πάμε για τη νίκη, προκειμένου να προκριθούμε. Για να τα καταφέρουμε πρέπει να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι, γιατί όπως είδαμε και στο πρώτο παιχνίδι ένα λάθος σε τέτοιο επίπεδο κοστίζει. Πρέπει να βγάλουμε πάθος, συγκέντρωση και πίστη για τη νίκη.

Η Μαρίτιμο είναι μία επικίνδυνη ομάδα, το απέδειξε, είναι μία ομάδα επιπέδου, με τεχνίτες ποδοσφαιριστές, αλλά πιστεύω πώς εάν είμαστε καλοί και συγκεντρωμένοι θα διεκδικήσουμε επί ίσοις όροις την πρόκριση και στο τέλος θα την πάρουμε.»

Κουρμπέλης: Με πάθος και προσοχή

«Είναι ένα δύσκολο και σημαντικό παιχνίδι για την ιστορία. Εμείς δουλεύουμε όσο γίνεται καλύτερα, για να πάμε στην Πορτογαλία και να διεκδικήσουμε την πρόκριση. Πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και να μην κάνουμε εύκολα κάποιο λάθος, αλλά και να προσέξουμε τους κεντροεπιθετικούς ποδοσφαιριστές της Μαρίτιμο. Θα πάμε να χτυπήσουμε το παιχνίδι. Πρέπει να έχουμε πάθος και να είμαστε προσεκτικοί.»

Αλβάρεζ: Μπορούμε να τα καταφέρουμε

«Ο Αστέρας μπορεί να τα καταφέρει, αλλά πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι γιατί μας περιμένει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Έχουμε τη δυνατότητα να το πάρουμε. Τώρα ξέρουμε πολύ καλά πώς παίζει ο αντίπαλος και τι πρέπει να κάνουμε εμείς, για να μην έχουμε κανένα πρόβλημα στην άμυνα.

Η Μαρίτιμο έχει πολύ καλούς παίκτες στο ψηλό παιχνίδι, ενώ από το κέντρο και μπροστά διαθέτει πολύ γρήγορους ποδοσφαιριστές. Όπως είπα και νωρίτερα, τώρα ξέρουμε τι έχει η Μαρίτιμο και κοιτάμε τι πρέπει να κάνουμε από την πλευρά μας για να φτάσουμε στην πρόκριση.»

Φραγκουλάκης: Θέλουμε την πρόκριση

«Από ότι είδαμε στο πρώτο παιχνίδι, η Μαρίτιμο είναι μία πολύ καλή ομάδα και έχει το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα υπέρ της. Αυτό που θέλουμε εμείς είναι η πρόκριση και ένα γρήγορο γκολ. Νομίζω πώς το παιχνίδι θα κριθεί στη θέληση και πώς θα μπούμε στο παιχνίδι. Αν μπούμε δυνατά από την αρχή και παίξουμε την μπάλα που ξέρουμε, τότε δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα.

Με αυτά που έχουμε δει, η Μαρίτιμο είναι πολύ καλή από το κέντρο και μπροστά. Πιστεύω πώς αν πιέσουμε τους αμυντικούς της, θα δημιουργήσουμε φάσεις τις οποίες μπορούμε να εκμεταλλευτούμε κάποιο λάθος και να πετύχουμε κάποιο γκολ.»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.