Header Ads

Header ADS

Λεβαδειακός: Φιλική νίκη στη Νέα Σμύρνη

Ο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ επικράτησε του Πανιωνίου με σκορ 1-2, σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη χθες το απόγευμα στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 5’ με κοντινό σουτ του Αραβίδη. Οι παίκτες του ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ έφτασαν στην ισοφάριση στο 40’ με τον Acosta να σκοράρει με δυνατό σουτ, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο ανέβασαν την απόδοσή τους και πήραν το προβάδισμα στο 60’ με κεφαλιά του Λισγάρα. Μάλιστα, θα μπορούσαν να είχαν πετύχει κι άλλα τέρματα, αν ο Miljevic και ο Napoleoni ήταν εύστοχοι στην τελική προσπάθεια.

Για τον Πανιώνιο έπαιξαν οι: Ανεστής (55′ Γιαννακόπουλος), Σπυρόπουλος (70′ Μπουζάς), Κούρος, Λαμπρόπουλος (46′ Ανδράλας), Κουλουχέρης (55′ Αυλωνίτης), Ρόκας (55′ Γιαννούλης), Μενδρινός (55′ Σάμαρης), Μιλοβάνοβιτς (19′ λ. τρ. Γουνδουλάκης), Κολοβός (46′ Διαμαντάκος), Αραβίδης (55′ Κούρντι), Οκόγιε (46′ Ντούνης)

Για τον ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ αγωνίστηκαν οι: Κυριακίδης (46’ Κασμερίδης), Μουλόπουλος (46’ Κοτίτσας), Γεωργίου (80’ Ζαννιάς), Κουτσόπουλος (46’ Λισγάρας), Mendy (46’ Μανωλάς), Zahui (46’ Miljevic), Κόρμπος (46’ Ζησόπουλος), Μαχαίρας (70’ Νικολακάκης), Acosta (46’ Zreik / υπό δοκιμή), Rogerio (46’ Napoleoni), Poy (70’ Μπουντόπουλος)

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.