Header Ads

Header ADS

Το καλωσόρισμα σε Μασάδο, Κοντρέρας!

Τα δύο τελευταία (χρονικά) μεταγραφικά της αποκτήματα, τους Πάουλο Μασάδο και Πάμπλο Κοντρέρας, παρουσίασε το απόγευμα της Πέμπτης η Π.Α.Ε. Ολυμπιακός. Οι δύο ποδοσφαιριστές «συστήθηκαν» στους εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε. στην αίθουσα Τύπου του «Γ. Καραϊσκάκης». Παρόντες στο πάνελ ήταν ο αντιπρόεδρος της Π.Α.Ε. κ. Σάββας Θοεδωρίδης και ο διευθυντής επικοινωνίας του Ολυμπιακού κ. Καραπαπάς, ο οποίο αφού προλόγισε την παρουσίαση, έδωσε τον λόγο στον κ. Θεοδωρίδη.

«Θα ήθελα να καλωσορίσω τα δύο νέα παιδιά στην οικογένεια του Ολυμπιακού. Τα γνωρίζω από παλιά και θεωρώ ότι είναι σπουδαίοι ποδοσφαιριστές. Τον Πάουλο τον ήξερα από τη Σεντ Ετιέν, όπου έπαιζε με τον Μιραλάς και τον Πάμπλο από τον Π.Α.Ο.Κ., είναι μεγάλοι παίκτες.

Πρέπει να γνωρίζουν ότι τον Ολυμπιακό τον ενδιαφέρει το Κύπελλο και το Πρωτάθλημα, να κατακτά τους δύο αυτούς τίτλους και φυσικά να κάνει καλές εμφανίσεις και να προχωράει στην Ευρώπη. Να συνδέσουν το όνομά τους με το 40ό πρωτάθλημα, το οποίο είμαι βέβαιος ότι θα κατακτήσει ο Ολυμπιακός. Να είναι καλορίζικοι και να έχουν επιτυχίες με τον Ολυμπιακό», επεσήμανε.

Στη συνέχεια πήραν τον λόγο οι δύο ποδοσφαιριστές και πρώτος ο Πάμπλο Κοντρέρας, ο οποίος επεσήμανε: «Είμαι πολύ χαρούμενος για τη μεταγραφή μου στον Ολυμπιακό. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο του Ολυμπιακού, ο οποίος μου έδωσε μέσω του κ. Κοβάσεβιτς αυτή την όμορφη ευκαιρία να αγωνιστώ σε μία σπουδαία και αναγνωρισμένη ομάδα της Ευρώπης και τη μεγαλύτερη της Ελλάδας, τον Ολυμπιακό».

Από την πλευρά του ο Πάουλο Μασάδο σημείωσε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Ολυμπιακό, τον Πρόεδρο κ. Μαρινάκη και τον παλιό μου φίλο Ντάρκο Κοβάσεβιτς, καθώς μου δίνουν την ευκαιρία να αγωνιστώ στη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας και μία από τις πιο δυνατές της Ευρώπης».

Στη συνέχεια έγιναν ερωτήσεις προς τους δύο ποδοσφαιριστές. Για την απόφασή του να μετεγγραφεί στον Ολυμπιακό, ο Μασάδο επεσήμανε: «Ο Ολυμπιακός ενδιαφερόταν καιρό για εμένα και πιστεύω ότι τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να παίξω για τον Ολυμπιακό, μία μεγάλη ομάδα που συμμετέχει και στο Champions League».

Ο Πάμπλο Κοντρέρας ρωτήθηκε για τη θέση στην οποία αγωνίζεται, όπου ο Ολυμπιακός έχει παράδοση τα τελευταία χρόνια να έχει εξαιρετικούς παίκτες: «Γνωρίζω ότι είναι μεγάλη η ευθύνη για εμένα να καλύψω τη θέση στην οποία έχει αγωνιστεί ένας ποδοσφαιριστής όπως ο Μέλμπεργκ, αλλά και στην οποία αγωνίζεται ο Αβραάμ Παπαδόπουλος. Είναι και οι δύο σπουδαίοι παίκτες, ο Μέλμπεργκ δεν είναι πλέον στον Ολυμπιακό και εγώ από την πλευρά μου θέλω να τονίσω ότι θα κάνω ότι μπορώ για να αποδώσω όπως χρειάζεται η ομάδα μου για να πάμε καλά», τόνισε.

Όσο για τη θέση που προτιμά να αγωνίζεται ο Πάουλο Μασάδο, ο Πορτογάλος μέσος εξήγησε: «Αγαπημένη θέση στο κέντρο του γηπέδου, εκεί μπορώ να προσφέρω περισσότερο, αλλά οπουδήποτε χρειαστεί να παίξω θα κάνω το καλύτερο δυνατό για να βοηθήσω την ομάδα μου».

Σε ότι αφορά την απόφαση του Πάμπλο Κοντρέρας να επιστρέψει στην Ελλάδα και αν αυτό ήταν εύκολο ή δύσκολο, ο Χιλιανός σημείωσε: «Δυσκολεύτηκα στην αρχή να αποφασίσω την επιστροφή μου στην Ελλάδα. Έπαιζα σε μία μεγάλη ομάδα και ζούσα στη χώρα μου και δεν σκεφτόμουν να έρθω ξανά στην Ελλάδα. Όταν όμως μου έκανε την πρόταση ο Ολυμπιακός, σκέφτηκα ότι είναι μία καλή ευκαιρία για εμένα να παίξω ξανά στην Ελλάδα και θέλω να πιστεύω ότι με την απόδοσή μου θα καταφέρω να ανταποδώσω στο Ολυμπιακό τη δυνατότητα που μου δίνει να αγωνιστώ σε τοπ επίπεδο».

Για το αν ο Μασάδο είχε μιλήσει με τον Κέβιν Μιραλάς, πριν αποφασίσει να υπογράψει στον Ολυμπιακό, ο Πορτογάλος είπε: «Είχαμε μιλήσει με τον Κέβιν και είναι η αλήθεια ότι μου είπε πως είναι μία μεγάλη ομάδα και με αυτό τον τρόπο πείστηκα ακόμη πιο εύκολα να υπογράψω στον Ολυμπιακό, αφού έτσι κι αλλιώς ήθελα και εγώ».

Μόλις ολοκληρώθηκε η διαδικασία της παρουσίασης, οι δύο ποδοσφαιριστές έκαναν φωτογράφιση στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου, με τα κασκόλ του Ολυμπιακού. Στη συνέχεια μετέβησαν στον χώρο όπου διατίθενται τα εισιτήρια διαρκείας και υπέγραψαν φανέλες του Ολυμπιακού σε τυχερούς φίλους της ομάδας που βρέθηκαν εκεί. Πριν αποχωρήσουν για το αθλητικό κέντρο του Ρέντη, οι δύο παίκτες έκαναν μία «στάση» και στην μπουτίκ του Ολυμπιακού, στο Red Store, όπου επίσης υπέγραψαν αυτόγραφα και έβγαλαν φωτογραφίες με τον κόσμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.