Header Ads

Header ADS

Ταξίδεψε με τον Ατρόμητο στο Νιούκαστλ

Η ΠΑΕ Ατρόμητος εν όψει του επαναληπτικού αγώνα στο Νιούκαστλ στις 30 Αυγούστου ανακοινώνει ότι αύριο (Σάββατο) ξεκινούν από το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων (10:00 με 14:00) οι εγγραφές για τους φιλάθλους που επιθυμούν να ταξιδέψουν μαζί με το τσάρτερ της αποστολής!

Το κόστος είναι 500 ευρώ συμπεριλαμβανομένων των φόρων αεροδρομίου και του εισιτηρίου του αγώνα. Δεν περιλαμβάνονται η διαμονή και οι μετακινήσεις. Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να φέρουν μαζί τους τη φωτοτυπία της ταυτότητας τους ή του διαβατηρίου και για τους ανήλικους τη φωτοτυπία διαβατηρίου.

Επίσης θα πρέπει να ενημερώσουν την ΠΑΕ Ατρόμητος για τον τόπο διαμονής τους στο Νιούκαστλ (όνομα ξενοδοχείου & διεύθυνση). Η πτήση τσάρτερ θα αναχωρήσει από τον αερολιμένα «Ελ. Βενιζέλος» την Τετάρτη 29 Αυγούστου και ώρα 09:30. Η επιστροφή θα γίνει αμέσως μετά το τέλος του αγώνα.

H έκθεση του παρατηρητή της ΟΥΕΦΑ

Στα γραφεία της ΠΑΕ Ατρόμητος έφθασε σήμερα η έκθεση του Match Delegate της UEFA, Πορτογάλου Αlvaro Albino για τον χθεσινό αγώνα με τη Νιούκαστλ. Σε αυτήν αναφέρεται ότι η Ελληνική ομάδα πήρε άριστα σε όλους τους τομείς (οργάνωση αγώνα, media, ασφάλεια, λειτουργία) διοργανώνοντας ένα πετυχημένο αγώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.