Header Ads

Header ADS

Παπαγεωργίου: Επιδίωξη είναι η εξέλιξη των νεαρών ποδοσφαιριστών

Μια σημαντική προσωπικότητα ανέλαβε φέτος την ευθύνη των τμημάτων υποδομής της Π.Α.Ε Π.Α.Σ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966, με σκοπό την άρτια οργάνωση και εξέλιξη αυτών. Πρόκειται για τον χειρούργο ορθοπεδικό κο Χρήστο Παπαγεωργίου ο οποίος είναι και ο υπεύθυνος του ιατρικού team της Π.Α.Ε. Η πρώτη του συνέντευξη του στο www.pasgiannina.gr.

Πως αποφασίσατε να ασχοληθείτε με την ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ;

Η αγάπη για τον αθλητισμό και το ποδόσφαιρο, ήταν πάντοτε δεδομένη, όπως και το ενδιαφέρον μου για την ομάδα της πόλης μας, που πάντα παρακολουθούσα σαν απλός φίλαθλος.

Την φετινή χρονιά ο κος Χριστοβασίλης μου ζήτησε λόγω της ενασχόλησής μου με την ιατρική και την εξειδίκευσή μου στις αθλητικές κακώσεις, να βοηθήσω τον ΠΑΣ, και όταν ο πρόεδρος του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ζητάει από κάποιον να έρθει κοντά στην ομάδα είναι αδύνατον να το αρνηθεί, όσο φόρτο εργασίας και αν έχει.

Έτσι πλέον είμαι στην ομάδα σαν υπεύθυνος του ιατρικού επιτελείου της, αλλά συγχρόνως ανέλαβα και την εξίσου μεγάλη ευθύνη της διεύθυνσης και οργάνωσης των τμημάτων υποδομών, Κ17 και Κ20, που ανήκουν στην ΠΑΕ.

Εννοείται φυσικά ότι και αυτά τα τμήματα θα έχουν την πλήρη ιατρική υποστήριξη από εμένα και τους συνεργάτες μου στην ΠΑΕ.

Ποιες οι ενέργειες είναι οι στόχοι σας, σαν υπεύθυνος των τμημάτων υποδομής της ΠΑΕ;

Πρωταρχικός μου στόχος ήταν η στελέχωση των ομάδων με άτομα που να έχουν την ίδια σκέψη, για τον τρόπο λειτουργίας, μαζί μου, σίγουρα αξιόλογα και προπάντων με όρεξη και μεράκι για δημιουργία.

Ζήτησα από τον Γιάννη Τάτση να αναλάβει την ευθύνη της Κ20 ώστε να συνεχίσει το πετυχημένο του περσινό έργο με την Κ17 και να το ολοκληρώσει, με το να προωθηθούν ποδοσφαιριστές όσο το δυνατόν καλύτερα προετοιμασμένοι στην μεγάλη ομάδα, και από τον Γιώργο Λαδιά, να μεταφέρει την μεγάλη εμπειρία του και γνώση στα παιδιά της Κ17 προετοιμάζοντάς τα για την Κ20, που είναι ένα σκαλοπάτι πριν την μεγάλη ομάδα του ΠΑΣ.

Και οι δυο αποτελούν μέρος της ιστορίας του ΠΑΣ, καθότι έχουν κάνει μεγάλη καριέρα σαν ποδοσφαιριστές, αλλά και έχουν ανδρωθεί ποδοσφαιρικά στον ΠΑΣ, ξεκινώντας τα πρώτα τους βήματα από τα τμήματα των υποδομών του.

Η επόμενη κίνησή μου ήταν να επιλέξω τους Γενικούς Αρχηγούς. Συζήτησα και συμφώνησα σε όλα με τους Γιάννη Δεβελέγκα, Κάρολο Μακρή και Λευτέρη Ντούσκο. Είναι πολύ πρόθυμοι να βοηθήσουν και πάνω απ όλα χαρακτηρίζονται από την μεγάλη και ανιδιοτελή τους αγάπη για τον ΠΑΣ αλλά και τα παιδιά. Αφιερώνουν για τις ομάδες πολύ προσωπικό, επαγγελματικό αλλά και οικογενειακό χρόνο. Τους ευχαριστώ και χαίρομαι που είναι μαζί μας.

Μοναδική επιδίωξη όλων μας πλέον είναι η εξέλιξη των νεαρών ποδοσφαιριστών της περιοχής μας και να γίνουμε το φυτώριο που σύντομα τους «καρπούς» του θα χαιρόμαστε στην μεγάλη ομάδα μας.

Με τα σωματεία της περιοχής ποιά θα είναι η συνεργασία σας;

Χρειαζόμαστε οπωσδήποτε την αγάπη και βοήθεια όλων των παραγόντων της περιοχής μας και τους θέλουμε κοντά μας. Θέλω να τονίσω την καλή διάθεση που δείχνουν για την ομάδα. Στην διάρκεια της σεζόν θα επιδιώξουμε συχνές συναντήσεις με όλους ώστε να ανταλλάσσουμε απόψεις για την καλύτερη συνεργασία και δίκαιη αξιολόγηση των ταλαντούχων ποδοσφαιριστών της περιοχής μας. Τόσο οι προπονητές όσο και οι γενικοί αρχηγοί μας, είναι πρόθυμοι σε κάθε επαφή και πιστεύω ότι σύντομα όλοι θα λειτουργούμε σαν μια οικογένεια.

Ένα μεγάλο μέρος του φετινού ρόστερ προέρχεται από τον ερασιτέχνη ΠΑΣ…

Ο ερασιτέχνης είναι αναπόσπαστο κομμάτι του ΠΑΣ και επιδίωξή μας θα είναι πάντα η άριστη συνεργασία. Τα παιδιά που προωθήθηκαν φέτος, έχουν εξαιρετικό ταλέντο και είναι πολύ καλά δουλεμένα από τους προπονητές τους, όπως βέβαια και τα υπόλοιπα από τις ομάδες της περιοχής. Είμαι σίγουρος ότι θα έχουν μεγάλη εξέλιξη

Κλείνοντας, τι θα θέλατε να πείτε στους φιλάθλους του ΠΑΣ που μέσα σε αυτή την άσχημη οικονομική συγκυρία προσδοκούν ανάδειξη αξιόλογων ποδοσφαιριστών από τις υποδομές της ομάδας, αλλά και γενικότερα αυτό ίσως τελικά είναι και το βαρόμετρο για την επιβίωση πλέον όλων των ομάδων στο Ελληνικό ποδόσφαιρο…

Από την πλευρά την δική μου αλλά και των συνεργατών μου, θα δώσουμε το καλύτερο εαυτό μας σε αυτό που κάνουμε με οποιοδήποτε κόστος εφόσον χρειασθεί, χρόνου ή χρημάτων. Είμαι σίγουρος ότι θα πετύχουμε και γι’ αυτό άλλωστε αποφάσισα να ασχοληθώ και τόσο ενεργά. Η συνεργασία είναι με όλους άψογη και ευχαριστώ τους συνεργάτες μου για την βοήθεια και το ενδιαφέρον που δείχνουν ώστε να επιλύονται τα όποια προβλήματα προκύπτουν.

Και στους νεαρούς ποδοσφαιριστές;

Ευχή μου είναι όλα τα παιδιά, όσον αφορά την ενασχόλησή τους με το ποδόσφαιρο, να έχουν πρωτίστως υγεία, να μην παραβλέπουν τα μαθήματα τους και να έχουν στο μυαλό τους τρία πράγματα, σεβασμό - ευγένεια - ευ αγωνίζεσθαι...

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.