Header Ads

Header ADS

Φωκικός: Φιλικό με Παναχαϊκή, συναυλία με Παπαρίζου

«Την Παρασκευή 31 Αυγούστου στο Δημοτικό Γήπεδο Άμφισσας, οι φίλοι του Φωκικού θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν την Έλενα Παπαρίζου μαζί με το συγκρότημα Μelisses σε συναυλία, υποστηρίζοντας ταυτόχρονα με ουσιαστικό τρόπο την ομάδα της καρδιάς τους, μιας και τα έσοδα της συναυλίας θα διατεθούν για την οικονομική ενίσχυση του Συλλόγου. Υπό την αιγίδα του Δήμου Δελφών.»

Αύριο το φιλικό με Παναχαϊκή στην Άμφισσα

«Φιλικό με την Παναχαϊκή έχει προγραμματίσει ο Φωκικός για την Κυριακή 19 Αυγούστου και ώρα 18:30 στο Δημοτικό Γήπεδο Άμφισσας. Πρόκειται για το πρώτο φετινό τεστ του Φωκικού μπροστά στο κοινό του και απέναντι σε μια ιστορική ομάδα της κατηγορίας. Οι φίλαθλοι του Φωκικού θα έχουν την δυνατότητα να δουν από κοντά το φετινό ρόστερ (το οποίο ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί) και να στηρίξουν με την παρουσία τους την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών.

Σύμφωνα με πληροφορίες κατά πολύ μεγάλο ποσοστό οι ιθύνοντες του Φωκικού έχουν καταλήξει στις προσθήκες που υπολείπονται, ωστόσο το φιλικό παιχνίδι της Κυριακής θα δώσει ακόμα μια ευκαιρία στον κ. Βαζέχα και τους συνεργάτες του για να βγάλουν τα τελικά τους συμπεράσματα. Σημειώνεται ότι θα ακολουθήσει και νέο φιλικό ανάμεσα στις δύο ομάδες, κατά πάσα πιθανότητα την Τετάρτη στην Πάτρα.»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.