Header Ads

Header ADS

Κέρκυρα: Φιλική τεσσάρα στον Βατανιακό

Παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο, στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, και δημιουργώντας πολλές ευκαιρίες στα αντίπαλα καρέ, ο ΑΟ Κέρκυρα επικράτησε άνετα με 4-0 του Βατανιακού (Football League 2), σε φιλικό αγώνα που διεξήχθη σήμερα, Τρίτη (7/8) το απόγευμα, στο Ελατοχώρι Πιερίας.

Ο Άκης Μάντζιος, όπως είχε προαναγγείλει, έδωσε χρόνο σε παίκτες με μικρότερη συμμετοχή στα προηγούμενα φιλικά. Μεταξύ τους και στον Χρήστο Αρμένη, ο οποίος πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση, περνώντας στην πρώτη γραμμή των διακριθέντων. Μαζί με τον Δημήτρη Διαμαντόπουλο, ο οποίος, με τα τρία γκολ, που σημείωσε, αναδείχτηκε σε πρωταγωνιστή του ματς.

Ο άλλοτε φορ του Φωκικού άνοιξε το σκορ στο 17'. Στο 40' ο Λεόν, με άψογη εκτέλεση πέναλτι, που κέρδισε ο Βασιλόγιαννης, έγραψε το 2-0, για να ακολουθήσουν άλλα δύο γκολ από τον Διαμαντόπουλο, στο 75' και το 83'.

Πέραν των τεσσάρων γκολ, οι Φαίακες, με ωραίο, συνδυαστικό παιχνίδι και βγάζοντας πολλά από τα πράγματα που έχουν δουλευτεί σε κυκλοφορία και ανάπτυξη, δημιούργησε πλήθος ευκαιριών για ακόμη μεγαλύτερο σκορ, μετρώντας κι ένα σουτ του Καραπέτσα στο δοκάρι, στο 23'.

Μετά τη λήξη του αγώνα, ο Άκης Μάντζιος, μιλώντας στο aokerkyra.com.gr, δήλωσε ιδιαίτερα ευχαριστημένος από τη σοβαρότητα, το πάθος και την εν γένει αγωνιστική παρουσία των παικτών του, απέναντι σε μια ομάδα, η οποία, προ ημερών, είχε γνωρίζει την ήττα με μόλις 1-0 απ' τον, επίσης... Σουπερλιγκάτο, Λεβαδειακό.

Ο ΑΟΚ ξεκίνησε το ματς (4-3-3) με τους εξής: Στρατηλάτης, Ζουμπουλάκης, Αρμένης, Βενέτης, Παπαδήμας, Χαμπλ, Καραπέτσας, Λεόν, Βασιλόγιαννης, Τσοκάνης, Διαμαντόπουλος.

Στο 30', για προληπτικούς λόγους (σφίξιμο), ο Καραπέτσας παραχώρησε τη θέση του στον Σταμογιάννη, ενώ στο 60' πέρασαν στο ματς οι Μπουκουβάλας, Πετρούσης, Γκούμας, Νάστος, Καραλής, Κρητικός, Λάμπρου, Ζιάμπαρης και Χρόνης.

Δεν αγωνίστηκαν οι Αναστασόπουλος, Μπάρκογλου, Αγρίτης, Κοντοδήμος, Ηλιάδης, Γιάντσης. Επόμενο φιλικό για τον ΑΟ Κέρκυρα, την προσεχή Πέμπτη (9/8), απέναντι στον Ηρακλή Θ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.