Header Ads

Header ADS

Τσιώλης: "Θέλουμε πάλι Ευρώπη"

Ο προπονητής του Αστέρα Σάκης Τσιώλης έδωσε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του τονίζοντας παράλληλα, πώς θα έχουν ως στόχο στο πρωτάθλημα μια θέση που τους δώσει και πάλι ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Τα σημαντικότερα από τη συνέντευξη Τύπου του Έλληνα τεχνικού μετά τον αγώνα στη Μαδέιρα με την Μαρίτιμο έχουν ως εξής:

«Είμαστε στεναχωρημένοι γιατί δεν χάσαμε κανένα παιχνίδι. Και πολύ εύκολα θα μπορούσαμε να είχαμε προκριθεί εμείς και να ήταν αντίστροφα τα πράγματα. Ήταν ένα παιχνίδι γεμάτο δύναμη και πάθος. Ένα παιχνίδι που είχε ενδιαφέρον μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο, μεταξύ δύο καλών ομάδων που διεκδίκησαν μέχρι το φινάλε την πρόκριση.

Έδωσα συγχαρητήρια στα παιδιά. Βάζουμε παρακαταθήκη αυτή τη συμμετοχή στο Europa League. Στόχος μας είναι ο Αστέρας να επιστρέψει με περισσότερες εμπειρίες στην Ευρώπη.

Θέλαμε την πρόκριση για να την αφιερώσουμε στην Αρκαδία και στους φιλάθλους μας, στους ιδιοκτήτες που έχουν προσπαθήσει και έχουν κάνει πάρα πολλά για αυτή την ομάδα και κυρίως σε έναν άνθρωπο δικό μας στον κ. Δικαίο που κάνει μια επέμβαση καρδιάς και θα θέλαμε να πάρουμε την πρόκριση για να του την αφιερώσουμε.

Καλή συνέχεια στη Μαρίτιμο. Της ευχόμαστε να περάσει. Οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά σε αυτές τις περιπτώσεις και φυσικά η τύχη.Βάσει εικόνας και οι δύο ομάδες μπορούσαν να περάσουν.»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.