Header Ads

Header ADS

Ποδηλασία: Αλλαγές στο φετινό πρόγραμμα

Επιστολή στις τοπικές επιτροπές - ενώσεις και στα σωματεία της έστειλε η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας (Ε.Ο.Π.) ενημερώνοντας για τις αλλαγές που προέκυψαν στο φετινό αγωνιστικό πρόγραμμα. Το περιεχόμενο της επιστολής:

«Θέμα: Αλλαγές στο Αγωνιστικό Πρόγραμμα του 2012

Κύριε Πρόεδρε,

Σας αποστέλλουμε το αγωνιστικό πρόγραμμα των μηνών Αυγούστου, Σεπτεμβρίου και Οκτωβρίου, όπως αυτό διαμορ- φώθηκε μετά από τις αναγκαίες αλλαγές που έχουν γίνει για αντικειμενικούς λόγους. Ειδικότερα:

1. Μετά από την περικοπή της περιόδου λειτουργίας των κατασκηνώσεων, με αποτέλεσμα οι εγκαταστάσεις να κλείνουν ένα μήνα νωρίτερα από τον αρχικό σχεδιασμό, οι Πανελλήνιες Ημέρες Νεολαίας μετατίθενται για τις 8 & 9 Σεπτεμβρίου 2012, αντί για 6 & 7 Οκτωβρίου που ήταν αρχικά προγραμματισμένες.

Σύντομα θα σας αποσταλεί η προκήρυξη, το πρόγραμμα, καθώς και λεπτομέρειες που αφορούν στις Πανελλήνιες Ημέρες Νεολαίας.

2. Λόγω της παραπάνω αλλαγής, η Ημερίδα Πίστας Νεολαίας μετατίθεται για το Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012, αντί για 1η Σεπτεμβρίου και θα είναι αφιερωμένη στην αδικοχαμένη Πρωταθλήτρια Αγγελική Κουτσονικολή.

Μετά τις παραπάνω αλλαγές, τα Σωματεία που είχαν προγραμματισμένους αγώνες για τις 8 & 9/9/2012, παρακαλούνται να ορίσουν νέες ημερομηνίες διεξαγωγής των αγώνων τους.

3. Τα Τοπικά Πρωταθλήματα Δρόμου των Τοπικών Επιτροπών Κρήτης, Πελοποννήσου και Κεντρικής Ελλάδας & της Ε.ΠΟ.Σ.Κ., που αναβλήθηκαν λόγω του τραγικού θανάτου της Αγγελικής Κουτσονικολή, θα πραγματοποιηθούν σε ημερομηνίες που θα συναποφασίσουν η κάθε Τοπική Επιτροπή – Ένωση με τα Σωματεία της περιοχής της, αρκεί να γίνουν μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου για τα αγωνίσματα δρόμου (31/10/2012).

Παρακαλούνται οι Τοπικές Επιτροπές – Ενώσεις να μας ενημερώσουν, το συντομότερο δυνατό, για τις ημερομηνίες που θα αποφασίσουν.

Με αθλητισμούς χαιρετισμούς

Πρόεδρος - Γεν. Γραμματέας
ΑΘΑ. ΤΕΡΖΗΣ - ΔΙΟΝ. ΛΙΑΤΣΗΣ»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.