Header Ads

Header ADS

Με Περόνε, Ράγιος και Ντε Μπλάσις

Η προετοιμασία του Αστέρα για το Κυριακάτικο παιχνίδι με την Κέρκυρα έχει μπει στο τελικό στάδιο της, με την σημερινή προπόνηση να περιλαμβάνει τεχνικοτακτικά στοιχεία και το ευχάριστο ήταν, ότι τόσο ο Ράγιος, όσο και ο Περόνε την έβγαλαν χωρίς πρόβλημα, ενώ στην αποστολή για το παιχνίδι με την Κέρκυρα αναμένεται να είναι και ο νεοαποκτηθείς Πάμπλο Ντε Μπλάσις. Η προετοιμασία του Αστέρα για το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι πρωταθλήματος θα ολοκληρωθεί αύριο το απόγευμα, ενώ αμέσως μετά ο προπονητής της ομάδας Σάκης Τσιώλης θα ανακοινώσει την αποστολή της ομάδας.

Η διάθεση εισιτηρίων για το ματς με Κέρκυρα

Το τμήμα διαχείρισης εισιτηρίων της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει ότι εισιτήρια για τον αγώνα της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος 2012-2013 με την ΠΑΕ ΚΕΡΚΥΡΑ, θα διατίθενται την Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2012 από τις 2.00 μ.μ. έως τις 6.15 μ.μ. στα εκδοτήρια του γηπέδου. Στη Θύρα 2, Τμήμα Α εκδίδονται περιορισμένος αριθμός Φοιτητικών/Στρατιωτικών εισιτηρίων με αξία 10€. Στις υπόλοιπες θύρες όλα τα εισιτήρια κοστίζουν 15€.

Υπενθυμίζεται στους φίλους της ομάδας ότι όλα τα εισιτήρια είναι ονομαστικά και για την έκδοσή τους είναι απαραίτητη η προσκόμιση της ταυτότητας ή του διαβατηρίου του φιλάθλου. Για Φοιτητικά/Στρατιωτικά εισιτήρια είναι απαραίτητη η επίδειξη του φοιτητικού «πάσο» ή της στρατιωτικής ταυτότητας αντίστοιχα.

Ώρα ανοίγματος θυρών: 4.45μ.μ.
Ώρα έναρξης αγώνα: 6.15μ.μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.