Header Ads

Header ADS

Αστέρας: Μία νίκη για να "πενηνταρίσει"

Ο Αστέρας στο παιχνίδι του προηγούμενου Σαββάτου με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, μπήκε στον έκτο συνεχόμενο του χρόνο στη Σούπερ Λιγκ έχοντας απολογισμό στους 151 αγώνες που έχει δώσει στην κορυφαία εθνική κατηγορία ποδοσφαίρου: 192 βαθμούς με 49 νίκες, 45 ισοπαλίες, 57 ήττες και τέρματα 142-154. Αυτό σημαίνει ότι στην επόμενη νίκη του θα συμπληρώσει πενήντα «τρίποντα» στο κορυφαίο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της χώρας μας, από την πρώτη νίκη επί του Παναθηναϊκού στις 7 Οκτωβρίου 2007 μέχρι σήμερα.

Το πρώτο γκολ του Αλβάρεζ με Αστέρα
Χρειάστηκε να φτάσει στις 21η του συμμετοχή με τη φανέλα του Αστέρα στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ για να σκοράρει στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ. Ο λόγος για τον Λεάντρο Αλβάρεζ που έβγαλε «είκοσι ένα» το περασμένο Σάββατο στο ΟΑΚΑ και με το πρώτο του γκολ με την φανέλα του Αστέρα, αλλά και στη Super League χάρισε τη νίκη στην ομάδα του στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με την ΑΕΚ.

Ο Αλβάρεζ που γεννήθηκε στις 4 Ιουνίου 1981 βρίσκεται στη χώρα μας από το 2008, όταν αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό Βόλου, αλλά από το καλοκαίρι του 2011 αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στην Τρίπολη παίζοντας με τον Αστέρα και στην 52η του συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ κατάφερε να σκοράρει.

Συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας

Η διάθεση εισιτηρίων διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2012-2013, συνεχίζεται στην Μπουτίκ της ΠΑΕ στο γήπεδο του Αστέρας Τρίπολης, Δευτέρα έως Παρασκευή, 10.00 πμ – 5.00 μμ. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την διαθεσιμότητα των εισιτηρίων στο τηλέφωνο της Μπουτίκ, 2710-234560.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.