Header Ads

Header ADS

Άδεια σε Τζανακάκη - Τσίμα από την Εθνική

Η διεθνής αθλήτρια Γεωργία Τζανακάκη, ζήτησε άδεια από την προετοιμασία της Εθνικής, λόγω σοβαρού οικογενειακού προβλήματος. Με την σύμφωνη γνώμη του Ομοσπονδιακού τεχνικού, Τάκη Φλώρου και με δεδομένο ότι η αθλήτρια ήταν πάντα συνεπής απέναντι στις υποχρεώσεις της με την Εθνική ομάδα, της χορηγήθηκε η άδεια και στη θέση της κλήθηκε η Έλενα Κωνσταντινίδου του Ηρακλή Θεσσαλονίκης.

Επίσης η διεθνής αθλήτρια Ευγενία Τσίμα ζήτησε και πήρε ολιγοήμερη άδεια, λόγω σοβαρού οικογενειακού προβλήματος. Η Τσίμα στην συνέχεια θα ενταχθεί στην προετοιμασία της Εθνικής που ξεκινάει από αύριο Παρασκευή (10/8) με την πρώτη συγκέντρωση της ομάδας στην Πορταριά εν όψει των αγώνων πρόκρισης στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2013.

Έτσι, οι Ομοσπονδιακοί προπονητές Τάκης Φλώρος και Απόστολος Οικονόμου θα ξεκινή- σουν την προετοιμασία με τις παρακάτω 16 αθλήτριες: Έλενα Κωνσταντινίδου, Αθηνά Παπαφωτίου, Στέλλα Χριστοδούλου, Κατερίνα Γιώτα, Γεωργία Λαμπρούση, Ειρήνη Κελεσίδου, Μαρία Χατζηνικολάου, Ευαγγελία Μερτέκη, Ελένη Κιόση, Ευαγγελία Χαντάβα, Μαρία Νομικού, Νικολέττα Κουτουξίδου, Όλγα Στράντζαλη, Ανθή Βασιλαντωνάκη, Μαριαλένα Αρτακιανού και Ίζαμπελ Ιβάνοβα.

Επίσης έχουν δηλωθεί στη CEV και οι: Παναγιώτα Διώτη, Ελένη Κωνσταντινίδου, Ζωή - Αικατερίνη Σκόνδρα, Μαρία Γενιτσαρίδη και Ειρήνη Χατζηευστρατιάδου.

Το προπονητικό τιμ συμπληρώνουν ο τιμ μάνατζερ Δημήτρης Μιχαλόπουλος, η φυσιο- θεραπεύτρια Αντωνία Ρούσσου και η στατιστικολόγος Βασιλική Νεντή.

Στην Πορταριά η Εθνική ομάδα θα υποδεχθεί την αντίστοιχη ομάδα του Βελγίου στις 24, 25 και 26 Αυγούστου για τρεις φιλικούς αγώνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.