Header Ads

Header ADS

ΟΦΗ: Στην αποκεντρωμένη διοίκηση ΠΑΕ και Ερασιτέχνης

Σήμερα το πρωί, αντιπροσωπεία της ΠΑΕ ΟΦΗ και του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, αποτελούμενη από τον Πρόεδρο του Ερασιτέχνη Βασίλη Ξημέρη, τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Ανδρέα Μανουσάκη, τον Γραμματέα του Ερασιτέχνη Παναγιώτη Σπυριδάκη, τα μέλη του Δ.Σ. του ερασιτέχνη Παναγιώτη Αντωνακάκη, Αντώνη Κοτσυφάκη, καθώς και τον υπεύθυνο Δημοσίων Σχέσεων του ερασιτέχνη ΟΦΗ Χρίστο Μιχαλόπουλο, επισκέφτηκαν τον Γενικό Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης κ. Γεώργιο Δεικτάκη στα γραφεία της Αποκεντρωμένης Διοίκησης.

Η συνάντηση έγινε σε άριστο κλίμα παρουσία και υπηρεσιακών παραγόντων. Οι ανωτέρω ευχήθηκαν καλή επιτυχία στον κ. Γενικό στην άσκηση των καθηκόντων του και στη συνέχεια ανέπτυξαν θέματα σχετικά με την αρμοδιότητά τους. Ο κ. Δεικτάκης άκουσε με προσοχή τα θέματα που του τέθηκαν και υποσχέθηκε ότι θα συμβάλλει αποφασιστικά στην επίλυση των τεθέντων θεμάτων, στα πλαίσια της νομιμότητας, έχοντας την σταθερή βούληση για την ανάπτυξη του Αθλητισμού στην Κρήτη.

Αρκετό τρέξιμο και μετρήσεις

Αρκετό τρέξιμο για την βελτίωση της φυσικής κατάστασης και μετρήσεις περιελάμβανε το σημερινό προπονητικό πρόγραμμα των παικτών του ΟΦΗ. Το πρόγραμμα δεν ακολούθησε ο στρατευμένος Περογαμβράκης, ο Παπάζογλου ο οποίος αν και πήγε στο ΒΑΚ αποχώρησε άμεσα για το σπίτι του με θεραπευτική αγωγή καθώς έχει προσβληθεί από ίωση και ο Μπούρμπος που έκανε θεραπεία.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Σόουζα που νιώθει ενοχλήσεις κοντά στον προσαγωγό, ενώ οι Βερόν και Κουτσιανικούλης έβγαλαν όλα τα τρεξίματα αλλά για προληπτικούς λόγους δεν πήραν μέρος στο τελευταίο κομμάτι του προγράμματος το οποίο περιελάμβανε παιχνίδια με μπάλα σε περιορισμένο χώρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.