Header Ads

Header ADS

Φωτορεπορτάζ από το Μαρίτιμο-Αστέρας

Ο Αστέρας έκανε μία μεγάλη προσπάθεια στη Μαδέιρα, απέναντι στην Πορτογαλική Μαρίτιμο, αλλά δυστυχώς η τύχη του γύρισε την πλάτη και δεν κατάφερε να προκριθεί στα play-off του EUROPA LEAGUE.

Ο Αστέρας στάθηκε σαν «ίσος προς ίσο» απέναντι στην Μαρίτιμο και χαροποίησε με την απόδοση του όλους τους φίλους της ομάδας, ενώ συνολικά με τις τέσσερις εμφανίσεις του στο EUROPA LEAGUE εκπροσώπησε επάξια το ελληνικό ποδόσφαιρο, κάνοντας παράλληλα περήφανους τους φιλάθλους του.

Στην μακρινή μας Μαδέιρα, ο Αστέρας είχε κοντά του και αρκετούς φίλους που αψήφησαν τη χιλιομετρική απόσταση, έκαναν το ταξίδι μέχρι το «Μπαρέιρος», άπλωσαν τη σημαία του Αστέρα στο γήπεδο της Μαρίτιμο και στάθηκαν στο πλευρό της αγαπημένης τους ομάδας.

Η πρώτη συμμετοχή του Αστέρα στα Ευρωπαϊκά σαλόνια μπορεί να ολοκληρώθηκε φέτος στην Πορτογαλία, δεν παύει όμως να ήταν αξιοπρεπέστατη, αποχαιρετώντας τη δεύτερη τη τάξει Ευρωπαική διοργάνωση αήττητος, δείχνοντας πώς παραμένει ανταγωνιστική ομάδα σε υψηλό επίπεδο και τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.