Header Ads

Header ADS

Κέρκυρα: "Καθάρισε" απ' το μισάωρο...

Θετικότατο ήταν για τον ΑΟ Κέρκυρα το πρόσημο, από τον πρώτο, επί κερκυραϊκού εδάφους, φιλικού του αγώνα, με τη Λάρισα. Οι Φαίακες, επικράτησαν, την Κυριακή (12/8), με 2-0, βγάζοντας, ειδικά στο α' μέρος, ιδιαίτερα αισιόδοξα σημάδια, ενόψει της έναρξης των επίσημων υποχρεώσεών τους, στα τέλη του μήνα.

Ο Άκης Μάντζιος παρέταξε την ομάδα σε διάταξη 4-3-3, με δύο αμυντικά χαφ (Χαμπλ, Ηλιάδης), μπροστά τους, επιτελικό, τον Λεόν και τον Μπάρκογλου στην κορυφή της επίθεσης. Ενώ στο αριστερό άκρο της άμυνας, αντί του Κοντοδήμου (τιμωρημένος για την πρεμιέρα του Πρωταθλήματος, με Ατρόμητο), επιλέχτηκε ο νεαρός Κερκυραίος, Αρμένης. Εξαιρετικός...

Το σχήμα απέδωσε καρπούς, καθώς, με προσπάθεια για κάθετο παιχνίδι, ο ΑΟΚ κατάφερε να βρει διαδρόμους προς την εστία του Βοσνιάδη και, με δύο γκολ στο εξαιρετικό του, α' ημίωρο, να «κλειδώσει» τη νίκη. Το σκορ άνοιξε μόλις στο 3' ο Γιάννης Καραλής, με ιδανικό διαγώνιο σουτ από θέση αριστερά. Ενώ στο 29', ο Γιώργος Μπάρκογλου διαμόρφωσε το τελικό σκορ, μετά από ωραίο συνδυασμό με τον Γιάντση και έξυπνο τελείωμα.

Πλην των γκολ, ο ΑΟ Κέρκυρα δημιούργησε κι άλλες καλές ευκαιρίες, όπως με τους Λεόν (15' – σουτ, απόκρουση Βοσνιάδη), Καραλή (55'- έβγαλε ο Βοσνιάδης σε τετ α τετ, μετά από καταπληκτική κάθετη του Ισπανού, σε εκτέλεση φάουλ) και Βασιλόγιαννη (80' σουτ άουτ), ενώ οι Πρωταθλητές Ελλάδος του '88, δημιούργησαν κάποιες προϋποθέσεις μόνο στο τελευταίο ημίωρο, με τους Αναστασόπουλο, όμως και Στρατηλάτη να δείχνουν ετοιμότητα. Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Νίκος Πουλημάς (συνδ. Κέρκυρας), με βοηθούς τους Μ. Στόικο και Τζ. Μπαλλή.

ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ (Α. Μάντζιος): Αναστασόπουλος (64' Στρατηλάτης), Μπουκουβάλας, Πετρούσης, Βενέτης, Καραλής (72' Τσοκάνης), Ηλιάδης (64' Σταμογιάννος), Μπάρκογλου (72' Σίμωσης), Λεόν (72' Βασιλόγιαννης), Αρμένης (72' Κοντοδήμος), Γιάντσης (64' Αγρίτης), Χαμπλ (81' Κρητικός)

ΑΕ ΛΑΡΙΣΑΣ (Μ. Ζιώγας): Βοσνιάδης, Σκούπρας (46' Παπαϊωάννου), Χατζής (62' Καρανίκας), Νεμπεγλέρας, Παγώνης, Ζουρούδης (83' Κρητικός), Δεινόπαπας (74' Τσιάρας), Χασομέρης (62' Σιατραβάνης), Γιώτας (75' Τσιρογιάννης), Παπαγεωργίου, Σκόνδρας (46' Ραπτάκης)

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.