Header Ads

Header ADS

Ξάνθη: Έγινε ο αγιασμός

Πριν από την απογευματινή προπόνηση της Τρίτης, πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος αγιασμός της ΞΑΝΘΗΣ στο γήπεδό της στα Πηγάδια. Πέρα από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας και το προπονητικό team, το παρών έδωσε και ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης Πια- λόγλου, ο Διευθύνων Σύμβουλος Νίκος Επιτρόπου, ο Τεχνικός Διευθυντής Γιάννης Παπα- δημητρίου, το μέλος του Δ.Σ. Γιώργος Μπερμπέρογλου και ο Τεχνικός Διευθυντής των Ακαδημιών Βασίλης Δανιήλ.

Την ακολουθία του αγιασμού τέλεσε ο Μητροπολίτης Ξάνθης κ.κ. Παντελεήμων, ο οποίος παράλληλα ευχήθηκε το καλύτερο στην ομάδα του ξανθιώτικου Νομού αρχής γενομένης από το παιχνίδι της Κυριακής στην Κρήτη με τον ΟΦΗ.

Αναφορικά με τα αγωνιστικά νέα της ΞΑΝΘΗΣ, ο υπέρηχος στον οποίο υποβλήθηκε ο Δημήτρης Κομεσίδης την Δευτέρα δεν είχε ευχάριστα αποτελέσματα (θλάση), καθώς ο 24χρονος αμυντικός θα μείνει εκτός προπονήσεων για 2-3 εβδομάδες.

Το πρόγραμμα της Τρίτης στο ξεκίνημα είχε... "θεωρία" για τους παίκτες που παρα- κολούθησαν βίντεο ενώ το πρώτο μέρος της... "πράξης", περιλάμβανε ασκήσεις δύναμης και στην συνέχεια κατοχή μπάλας. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές που αντιμετώπισαν προ- βλήματα το τελευταίο διάστημα να συμμετέχουν κανονικά στο πρόγραμμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.