Header Ads

Header ADS

Ένα απέραντο εργοτάξιο!!! (ανακοίνωση)

"Ένα απέραντο εργοτάξιο το δημοτικό στάδιο της Λιβαδειάς, όπου συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς τα έργα αντικατάστασης του χλοοτάπητα, ώστε να είναι έτοιμο στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Έπειτα από την επίστρωση της ειδικής άμμου ξεκίνησε η τοποθέτηση του χλοοτάπητα.

Σε τόσο δύσκολη οικονομικά εποχή, όταν ακόμα και μεγάλες ομάδες αδυνατούν να κάνουν μεταγραφές, αδυνατούν να ανταποκριθούν στις συμβατικές τους υποχρεώσεις τόσο προς το Δημόσιο, όσο και προς τους εργαζόμενους, η ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ προέβη σε αυτό το πολυδάπανο έργο, έχοντας ως στόχο να δημιουργήσει έναν από τους καλύτερους αγωνιστικούς χώρους στην Ελλάδα, στον οποίο οι ομάδες θα μπορούν να παίξουν σωστό ποδόσφαιρο και να προσφέρουν στον φίλαθλο το καλύτερο θέαμα.

Στόχος του ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ τη φετινή χρονιά είναι η δημιουργία ομάδας που θα διακρίνεται για την τεχνική της και ο νέος αγωνιστικός χώρος θα προσφέρεται γι’ αυτό. Οι φίλαθλοι του ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ θα πρέπει να αναγνωρίσουν την προσπάθεια αυτή και όλοι μαζί να συμβάλλουν με τη συμμετοχή τους, με την προμήθεια εισιτηρίου διαρκείας και την παρουσία τους στους αγώνες, ώστε η ομάδα να έχει ακόμη καλύτερη πορεία και να επιτύχει τους στόχους της."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.