Header Ads

Header ADS

Τα νέα του ΠΑΣ Γιάννινα

Συνέντευξη τύπου θα παραχωρήσει αύριο στις 12:30, στην αίθουσα τύπου του Εθνικού Σταδίου Ιωαννίνων "ΟΙ ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ", ο προπονητής της ομάδας Γιάννης Χριστόπουλος. Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα στο Π.Ε.ΑΚ.Ι. η προπόνηση με όλους τους ποδοσφαιριστές να λαμβάνουν μέρος. Το τεχνικό team επικεντρώθηκε στην αμυντική τακτική. Επόμενη προπόνηση αύριο στις 18:30 στο Π.Ε.Α.Κ.Ι.

ΤΖΑΝΗΣ: Άριστες οι σχέσεις με τον προπονητή

Σχετικά με δημοσίευμα αθηναϊκής εφημερίδας που παρουσιάζει τον Χρήστο Τζάνη δυσαρεστημένο για την αλλαγή του στον αγώνα με τον Πλατανιά, ο ποδοσφαιριστής μας δήλωσε στο pasgiannina.gr:

«Το συγκεκριμένο δημοσίευμα είναι καθ όλα και απόλυτα αναληθές. Οι σχέσεις μου με τον προπονητή είναι άριστες, από την πρώτη ημέρα που ξεκίνησε η συνεργασία μας και υπάρχει μεταξύ μας αμοιβαία εκτίμηση. Δεν μπορώ να γνωρίζω γιατί έγινε το συγκεκριμένο δημοσίευμα μιας και δεν ερωτήθηκα από κανέναν για το αν έχω κάποιο πρόβλημα, εφόσον άλλωστε δεν έχω δώσει και δικαίωμα σε οποιονδήποτε ώστε να έχει συμπεράνει κάτι τέτοιο. Το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό και δεν είναι σωστό κάποιοι να προσπαθούν να το χαλάσουν με τέτοια δημοσιεύματα, χρησιμοποιώντας αυθαίρετα το όνομά μου.»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.