Header Ads

Header ADS

Ο Γκάμπριελ στον Αστέρα

Τη φανέλα του Αστέρα Τρίπολης θα φοράει για τα επόμενα τρία χρόνια ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής Ντο Κάρμο Γκάμπριελ, που αποτελεί από σήμερα το νέο μέλος του ρόστερ και θα φοράει το Νο50. Ο Γκάμπριελ γεννήθηκε στις 12 Απριλίου 1990, είναι επιθετικός και τα προηγούμενα χρόνια έπαιζε στη Βίλα Νόβα και την Κοριτίμπα της Βραζιλίας.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του Αστέρα ο Γκάμπριελ τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα σε μία τόσο καλή και οργανωμένη ομάδα όπως είναι ο Αστέρας. Θα κάνω ότι είναι δυνατό στο γήπεδο, αρχικά για να δικαιώσω τους ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν, αλλά και να κάνουμε περήφανους τους φιλάθλους της ομάδας.»

Έπαιξε ο Γκρόσιος με την εθνική παίδων
Την ήττα με 1-2 γνώρισε η εθνική παίδων από την αντίστοιχη ομάδα της Ουκρανίας στο πλαίσιο του τουρνουά «Syrenka Cup 2012» που διοργανώνει η Ποδοσφαιρική Ομάδα της Πολωνίας. Με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αγωνίστηκε για τριάντα λεπτά ο Γκρόσιος του Αστέρα, αφήνοντας καλές εντυπώσεις. Ο νεαρός επιθετικός αντικατέστησε στο 60ο λεπτό της αναμέτρησης τον Δεληγιαννίδη. Η εθνική παίδων θα αντιμετωπίσει σήμερα στη συνέχεια του τουρνουά την αντίστοιχη ομάδα της Β. Ιρλανδίας (16.00).

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.