Header Ads

Header ADS

Ολυμπιακοί: Ο Σάντσεζ σκέφτεται το φινάλε

Τον στόχο του τον πέτυχε. Στα 35 του όχι μόνο κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 400 μ. εμπ., αλλά το συνδύασε με μια σπουδαία επίδοση. Ο Φέλιξ Σάντσεζ θα κλείσε τη σεζόν αφού πρώτα πάρει μέρος σε δύο ακόμη Ντιάμοντ Λιγκ, όμως από εκεί και πέρα δεν έχει καταλήξει τι θα κάνει με την αθλητική του καριέρα. Αυτές τις μέρες παραμένει στο Λονδίνο και δεν σταματά να μοιράζει αυτόγραφα στους θαυμαστές του και φυσικά να βγαίνει φωτογραφίες ακόμη και αθλητές στο ολυμπιακό χωριό.

θα τρέξω στην Στοκχόλμη και στον τελικό της διοργάνωσης. Από εκεί και πέρα δεν ξέρω ακόμη τι κάνω. Το ενδεχόμενο να κλείσω την καριέρα μου υπάρχει. Ισως κάνω μία ακόμη σεζόν. Θα το αποφασίσω το επόμενο διάστημα”. Αναφορικά με την εμφάνιση του τελικού τόνισε: “Ηταν πραγματικά σπουδαία κούρσα. Ενιωθα υπέροχα. Ο κόσμο ήταν μοναδικός. Στην απονομή δεν άντεξα γιατί η πίεση στη διάρκεια της σεζόν ήταν πολύ μεγάλη”. Ο αθλητής από την Δομινικανή Δημοκρατία κατάφερε να νικήσει στους Λονδίνο, οχτώ χρόνια από τη νίκη στην Αθήνα.

Κάποιοι λένε πως έχω μεγαλώσει αρκετά για να τρέχω τόσο γρήγορα. Αυτό συμβαίνει γιατί τα τελευταία χρόνια αντιμετώπισα αρκετά προβλήματα και δεν κατάφερα να σημειώσω σπουδαίες επιδόσεις. Αυτή τη χρονιά όμως ήταν αλλιώς. Δούλεψα πολύ και σωστά και δίχως προβλήματα. Βοήθησαν πάρα πολύ και οι κούρσες που έκανα στον κλειστό στίβο. Οχι νομίζω δεν είμαι πολύ μεγάλος για να τρέχω τόσο γρήγορα!”, κατέληξε όλο νόημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.