Header Ads

Header ADS

Ζιώγας: Το αγωνιστικό "εγώ"

Ο Μιχάλης Ζιώγας μίλησε στους εκπροσώπους των ΜΜΕ για τα συμπεράσματά του από το πρώτο φιλικό της ομάδας με αντίπαλο τη Βέροια. «Με δεδομένο το στάδιο προετοιμασίας στο οποίο βρισκόμαστε, θεωρητικά ήταν ρίσκο να αντιμετωπίσουμε στο πρώτο μας φιλικό μια ομάδα Super League.

Παρόλα αυτά είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών. Τα παιδιά βγάζουν ένα καλώς εννοούμενο μεγάλο αγωνιστικό «εγώ» και δείχνουν ότι θέλουν να καταξιωθούν με τη φανέλα της ΑΕΛ.

Στα φιλικά θα δώσουμε τη δυνατότητα σε όλα τα παιδιά να δείξουν τις δυνατότητές τους, ώστε να τους αξιολογήσουμε σωστά. Πάνω-κάτω ξέραμε τι να περιμένουμε σήμερα. Έχουμε μόλις 48 ‘ώρες από τη στιγμή που κατεβήκαμε από το βουνό.»

-Για τη μη χρησιμοποίηση του Βοσνιάδη

«Δεν υπάρχει κάποιος λόγος. Ο χρόνος θα μοιραστεί εξίσου για να υπάρχει σωστή αξιολόγηση των ποδοσφαιριστών. Σήμερα έπαιξε σε όλο το ματς ο Πρίφτης, στο επόμενο φιλικό θα αγωνιστεί 90 λεπτά ο Βοσνιάδης.»

-Για τα μεταγραφικά

«Υπάρχουν στόχοι, επαφές και συζητήσεις. Το θέμα είναι όποια προσθήκη γίνει, να είναι αξιόλογη.»

-Σε ποια γραμμή χρειάζεται περισσότερο δουλειά η ομάδα;

«Παντού χρειάζεται δουλειά. Πρέπει να είμαστε σωστοί στις εκτιμήσεις μας. Μην ξεχνάμε ότι αυτή η ομάδα βρίσκεται στη Football League. Να λέμε την αλήθεια στον κόσμο.»

Λύση με Σωτηρίου

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Δημήτρη Σωτηρίου, στον οποίο εύχεται υγεία, προσωπική και οικογενειακή, και κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του.»

Η λειτουργία των γραφείων της ΠΑΕ

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 ενημερώνει ότι τα γραφεία της ΠΑΕ (στον 1ο όροφο του AEL FC ARENA) θα παραμείνουν κλειστά από την Τετάρτη 15 Αυγούστου μέχρι και την Κυριακή 19 Αυγούστου . Κανονικά θα επαναλειτουργήσουν από τη Δευτέρα 20/8 στις γνωστές ώρες (10π.μ.-5μ.μ.) και ημέρες (Δευτέρα-Παρασκευή).»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.