Header Ads

Header ADS

Η προετοιμασία της Φινλανδίας για τις "μάχες" με την Ελλάδα

Η Εθνική ανδρών προετοιμάζεται στην Πορταριά, περιμένοντας τα τρία πρώτα φιλικά με τη Λετονία (9-11/8, ενώ θα ακολουθήσουν και άλλα έξι με Βέλγιο και Τσεχία) εν όψει της προετοιμασίας της για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος (στις 6-8/9 στα Τρίκαλα και στις 24-26/9 στην πόλη Βάαντα κοντά στο Ελσίνκι), όμως και η Φινλανδία που αποτελεί το μεγαλύτερο εμπόδιο της Εθνικής μας (πέρα από τη Ρουμανία και το Μαυροβούνιο που συμμετέχουν στον όμιλο) δεν μένει με «σταυρωμένα» χέρια.

Συγκεκριμένα, η ομάδα του Αργεντινού Ντανιέλε Καστελάνι, συγκεντρώθηκε τις προηγού- μενες ημέρες για το πρώτο στάδιο της δικής της προετοιμασίας, έπειτα από τη συμμετοχή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος στο World League.

Εκεί οι Φινλανδοί έκλεισαν μια πορεία 12 αγώνων κόντρα σε Πολωνία, Βραζιλία και Καναδά με απολογισμό 3 νίκες (2 επί του Καναδά, 1 επί της Πολωνίας που μετέπειτα κατέκτησε και τον τίτλο!) και 9 ήττες, καταλαμβάνοντας την τελευταία θέση του ομίλου.

Η Φινλανδία εν όψει της άφιξής της στα Τρίκαλα, έχει προγραμματίσει τρία φιλικά στην Ολλανδία (18-20/8) και συμμετοχή σε τετραεθνές τουρνουά στο Τάλιν (24-26/8) με τη συμμετοχή της Εσθονίας, της Λετονίας και της Τουρκίας. Στη συνέχεια, οι Σκανδιναβοί θα επιστρέψουν στη βάση τους για προπονήσεις έως και τις 3 Σεπτεμβρίου και την επόμενη ημέρα αναμένεται να αναχωρήσουν με προορισμό την Ελλάδα.

Ο Καστελάνι σε πρώτη φάση έχει καλέσει 14 παίκτες στην προετοιμασία της Φινλανδίας, οι οποίοι είναι οι: Τερβαπόρτι, Έσκο, Ροΐνινεν, Σιλτάλα, Χιετάνεν, Τουομίνεν, Παλοκάνγκας, Μάντιλα, Κούναρι, Μίκο Οϊβάνεν, Μάτι Οϊβάνεν, Σούμοφ, Ογιανσίβου και Λέχτονεν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.