Header Ads

Header ADS

Αστέρας: Παρουσίαση των μεταγραφών την Πέμπτη

Την Πέμπτη 30 Αυγούστου στις 9 μ.μ. ο Αστέρας θα παρουσιάσει τα φετινά του μεταγραφικά αποκτήματα στο αμφιθέατρο του Αποστολοπούλειου Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Τρίπολης.

Σήμερα έγινε η επίσημη φωτογράφιση
Σήμερα το απόγευμα πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη επίσημη φωτογράφιση του Αστέρα για την αγωνιστική περίοδο 2012-2013 από την Super League, αλλά και οι ατομικές φωτογραφίες όλων των ποδοσφαιριστών που θα απαρτίσουν το ρόστερ της φετινής αγωνιστικής περιόδου. Στη φωτογράφιση που έγινε στο γήπεδο του Αστέρα, πριν από την απογευματινή προπόνηση, οι ποδοσφαιριστές ντύθηκαν με την επίσημη εντός έδρας εμφάνιση της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Ξεκίνησε η προετοιμασία για Κέρκυρα
Ξεκίνησε σήμερα η προετοιμασία του Αστέρα για τον Κυριακάτικο αγώνα πρωταθλήματος με την Κέρκυρα στην Τρίπολη, με το προπονητικό πρόγραμμα της ομάδας να περιλαμβάνει δύο προπονήσεις (πρωί-απόγευμα). Στην πρωινή προπόνηση, οι ποδοσφαιριστές του Αστέρα έκαναν ασκήσεις ενδυνάμωσης στο γυμναστήριο της ομάδας, ενώ το απόγευμα το πρόγραμμα είχε τεχνικοτακτική στο γήπεδο. Ο προπονητής του Αστέρα Σάκης Τσιώλης έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεση του, με εξαίρεση τον Εμμάνουελ Περόνε που συνεχίζει το πρόγραμμα του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.