Header Ads

Header ADS

Ο Δουβαλίδης ολοκλήρωσε την παρουσία του στο Λονδίνο

Ο Κώστας Δουβαλίδης ολοκλήρωσε την παρουσία του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου με μια επίδοση που δεν τον αντιπροσωπεύει (13.77), αλλά όμως με την ικανοποίηση πως οι 30οι Ολυμπιακοί Αγώνες ήταν για αυτόν ένα θετικό ταξίδι.

Ο αθλητής έτρεξε στα ημιτελικά του αγωνίσματος, όπου τερμάτισε έβδομος με 13.77. Η επίδοση δεν τον αντιπροσωπεύει δεδομένο του ότι στην διάρκεια της κούρσα συγκρούστηκε με τον Βέλγο Αντριέν Ντεγκέλτ και έχασε το ρυθμό του, ενώ στο πέμπτο εμπόδιο λίγο έλειψε να πέσει.

Ο Δουβαλίδης κατέλαβε την 23η θέση. Η όγδοη θέση του τελικού έκλεισε με επίδοση στα 13.31. "Το έχω πει πολλές φορές τα εμπόδια δεν είναι απλή υπόθεση. Μια κούρσα μπορεί χα χαλάσει εύκολα. Βρήκα λίγο με τον διπλανό μου και αυτό ήταν αρκετό να με βγάλει από το ρυθμό. Προσπάθησα να το σώσω όμως δεν γινόταν.

Μπήκα και χάρηκα τον αγώνα μου. Η ατμόσφαιρα στο στάδιο ήταν πάρα πολύ καλή. Έζησα τη στιγμή. Τώρα πιθανότατα θα ξεκουραστώ και στη συνέχεια θα κάνω μαζί με τον προπονητή μου τον προγραμματισμό για το μέλλον. Είναι νωρίς ακόμη να πω αν θα μπούμε στο κλειστό, όμως, δεν το αποκλείω ως ενδεχόμενο".

Ο Δουβαλίδης αναφέρθηκε και στα φαβορί για το χρυσό, αλλά και στον μεγάλο απόντα Λιου Σιανγκ. "Ο Αμερικανός είναι πολύ σταθερός φέτος και πιστεύω ότι έχει τον πρώτο λόγο. Αν ήταν κι ο Σιανγκ στην κούρσα θα ήταν πιθανό να απειληθεί ακόμη και το ρεκόρ. Ο Κινέζος πιστεύω ότι ήταν σε πολύ καλή κατάσταση. Κρίμα που του συνέβη κάτι τέτοιο".

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.