Header Ads

Header ADS

Κέρκυρα: Φιλική νίκη επί των Νέων

Τη νίκη με 3-0 απέσπασε μια ομάδα του ΑΟ Κέρκυρα από τους Νέους του συλλόγου, σε διπλό διάρκειας 70 λεπτών, που πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα, στον Πλάντραφο (27/6). Τη «μεγάλη» ομάδα των Φαιάκων απάρτισαν παίκτες, οι οποίοι, είτε αγωνίστηκαν λίγο, είτε καθόλου στον χθεσινό αγώνα με τον Ατρόμητο, στο ΕΑΚ, για την 1η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Super League, ενώ οι υπόλοιποι αρκέστηκαν σε αποθεραπεία. Μεταξύ τουε και ο Δημήτρης Γιάντσης, ο οποίος ανεβάζει ρυθμούς.

Το σκορ άνοιξε στο 16' ο Διαμαντόπουλος, νικώντας σε τετ α τετ τον Ευθυμίου, ενώ έξι λεπτά αργότερα οι νικητές είχε διπλό δοκάρι, σε σουτ του Τσοκάνη και... ριμπάουντ του Διαμαντόπουλου. Ο πρώτος, πήρε τη... ρεβάνς του στο δεύτερο λεπτό του β' μέρους, με ωραία κίνηση και σουτ από πλάγια δεξιά.

Πέντε λεπτά μετά, ο Χαμπλ διαμόρφωσε το τελικό σκορ, με κοντινή προβολή, μετά από γύρισμα του Σίμωση, ενώ προς το τέλος, οι «μεγάλοι» είχαν άλλο ένα δοκάρι, σε μακρινό σουτ του Καραπέτσα. Χρέη διαιτητή εκτέλεσε ο προπονητής τερματοφυλάκων των τμημάτων υποδομής του ΑΟΚ, Κώστας Κατσαρός.

Ο Άκης Μάντζιος παρέταξε στο αρχικό σχήμα τους: Ριγανάς, Γκούμας, Πετρούσης, Χαμπλ, Λώττας (υπό δοκιμήν), Κοντοδήμος, Τσοκάνης, Διαμαντόπουλος, Σίμωσης, Καραπέτσας, Καρπαθάκης (υπό δοκιμήν). Ενώ στο β' μέρος έπαιξαν και οι Χρόνης, Γεωργακόπουλος, Ζιάμπαρης, Παπαδήμας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.