Header Ads

Header ADS

Ο τεχνικός της Επανομής αναλύει...

Σαφώς βελτιωμένη σε σχέση με τα προηγούμενα τεστ με Γλυφάδα και Απόλλωνα Καλαμαριάς έδειξε η Αναγέννηση Επανομής, στο νικηφόρο παιχνίδι της Τετάρτης με τα Γιαννιτσά (3-2). Μάλιστα, μαζί με τη φιλική νίκη με την Καλλιθέα στη Νάουσα (1-0) ίσως ήταν οι καλύτερες εμφανίσεις στην ως τώρα προετοιμασία.

Βεβαίως, ο προπονητής των πράσινων, Κώστας Γαλτσίδης, διατηρεί χαμηλούς τόνους, ενώ με δηλώσεις του ανέφερε: «Στο φιλικό με τα Γιαννιτσά ακολουθήσαμε πιστά την τακτική που είχαμε πει. Φανήκαμε πιο φρέσκοι ως προς την φυσική κατάσταση και γενικά είμαι ικανοποιημένος από τον τρόπο λειτουργίας. Το στοιχείο του αιφνιδιασμού και η ενεργητική πίεση ψηλά στον αντίπαλο ήταν τα «κλειδιά» για το γρήγορο 0-2 στο πρώτο ημίχρονο».

Για να συνεχίσει ο τεχνικός της Επανομής: «Τα αποτελέσματα αυτή την περίοδο δεν έχουν καμία σημασία. Στόχος είναι να περάσουμε κάποια στοιχεία στην ομάδα αυτή την περίοδο, να αξιολογήσουμε παίκτες και να δοκιμάσουμε σχήματα και συστήματα. Παράλληλα, υπάρχει βεβαρυμένο πρόγραμμα βελτίωσης της φυσικής κατάστασης και είναι λογικό οι παίκτες να μην έχουν την απαραίτητη φρεσκάδα. Το αποτέλεσμα έρχεται σε δεύτερη μοίρα.

Ακολουθούμε πιστά ένα συγκεκριμένο πλάνο και θέλουμε να είμαστε έτοιμοι στα επίσημα παιχνίδια. Στο φιλικό με Δόξα Δράμας το Σάββατο θα βγάλουμε και πάλι χρήσιμα συμπεράσματα, αφού είναι αντίπαλος που θα πρωταγωνιστήσει στην κατηγορία». Στα αγωνιστικά, οι Κυζιρίδης και Σπανός παραμένουν τραυματίες, ενώ οι Ναστόσκι, Νταντάμης, Μωυσίδης και Σικαλόπουλος «τρέχουν» για να καλύψουν το χαμένο έδαφος και να φτάσουν το επίπεδο των συμπαικτών τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.