Header Ads

Header ADS

Στο Γκραν Σλαμ της Πολωνίας, Βίκυ / Μαρία και «Κότσι-Ζούπα»

Λίγες ημέρες μετά τη συμμετοχή τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου και τη 19η θέση, οι Βίκυ Αρβανίτη και Μαρία Τσιαρτσιάνη, επιστρέφουν στη δράση, καθώς από την Τετάρτη (15/8) ξεκινούν στο κυρίως ταμπλό του Γκραν Σλαμ στο Στάρε Γιαμπλόνκι της Πολωνίας.

Έχοντας προλάβει να πάρουν μερικές ανάσες ξεκούρασης, Βίκυ και Μαρία συνεχίζουν τις καλοκαιρινές αγωνιστικές υποχρεώσεις τους θέλοντας να διατηρηθούν σε υψηλό αγωνιστικό επίπεδο, καθώς πρόκειται για το τελευταίο εφετινό Γκραν Σλαμ του παγκοσμίου σιρκουί μπιτς βόλεϊ.

Πρώτος αντίπαλος για Βίκυ / Μαρία θα είναι οι Βελγίδες Μούχα / Γιέλεν (νο18) στις 11:00 το πρωί της Τετάρτης (15/8), ενώ στις 16:00 θα ακολουθήσει η αναμέτρηση με τις Γερμανίδες Μπλανκ / Γουάλκενχορστ (νο31). Την Πέμπτη (16/8) θα ολοκληρωθεί το πρόγραμμα του 2ου ομίλου με τις Ελληνίδες να αντιμετωπίζουν τις Ιταλίδες Τσικολάρι / Μενεγκάτι (νο3).

Την ίδια ημέρα, Γιώργος Κοτσιλιάνος και Νίκος Ζουπάνης θα δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στα προκριματικά του ανδρικού τουρνουά με στόχο την πρόκριση στο κυρίως ταμπλό.

Πρώτος αντίπαλος για «Κότσι - Ζούπα» θα είνα την Τετάρτη (15/8, στις 15:00 ώρα Ελλάδας) οι Εσθονοί Κόλο / Βέσικ (νο15), ενώ σε περίπτωση πρόκρισης από τον 1ο γύρο, στον 2ο ήδη περιμένουν οι Σουηδοί Μπρίνκμποργκ / Γκούναρσον (νο2) με τον αγώνα να γίνεται στις 18:00.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.