Header Ads

Header ADS

Μικροενοχλήσεις ο Αναστασίου, καλύτερα Ογκουνσότο - Κυζιρίδης

Τον καθιερωμένο αγιασμό για τη νέα χρονιά τέλεσε το απόγευμα της Τετάρτης στο «Νίκος Σαράφης» η Αναγέννηση Επανομής, παρουσία της διοίκησης. Στα αγωνιστικά, στο φιλικό του Σαββάτου με τον Πανσερραϊκό εντός έδρας αναμένεται να προφυλαχθούν οι Πάτρικ Ογκουνσότο και Γρηγόρης Κυζιρίδης, που πάντως από τη Δευτέρα πιθανότατα θα μπουν σε φουλ ρυθμούς. Ένα μικρό πρήξιμο στον αστράγαλο έχει ο Απόστολος Αναστασίου, ο οποίος πάντως αναμένεται να παίξει με τους Σερραίους.

Γαλτσίδης: «Αξιοποιούμε τον χρόνο»
Εξάλλου, ο τεχνικός των πράσινων, Κώστας Γαλτσίδης, ανέφερε σε δηλώσεις του: «Είμαστε μια καινούρια ομάδα, που βρίσκεται μαζί μόλις ένα μήνα και σε ένα μήνα ακόμα καλούμαστε να είμαστε πανέτοιμοι από κάθε άποψη για το πρωτάθλημα. Οι επιλογές που κάναμε έγιναν με τεχνικά και πνευματικά κριτήρια, ώστε να έχουμε μια βάση αγωνιστικών και γνωστικών ικανοτήτων στο «χτίσιμο» της νέας ομάδας.

Κάποιοι παίκτες χρειάζονται περισσότερο χρόνο προσαρμογής, ενώ αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι η δεκτικότητα όλων σε όσα κάνουμε στην προπόνηση. Αυτό συνεπάγεται αξιοποίηση του διαθέσιμου χρόνου, κερδίζουμε πολύτιμο έδαφος προπονητικά. Υπάρχει συνεχής βελτίωση και θετικά μηνύματα. Βεβαίως, ξέρουμε που βρισκόμαστε και ποιοι είμαστε, όπως ότι για να πετύχουμε τους στόχους μας πρέπει να έχουμε τα κεφάλια κάτω και να δουλεύουμε».

Εγκώμια για τους πορτιέρο
Ο Κώστας Γαλτσίδης έκανε ειδική μνεία και στους τρεις τερματοφύλακες της Αναγέννησης: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την παρουσία και τη διάθεση των Τοπαλίδη, Ταταρίδη και Μαλαμή. Μας δίνουν πολύ καλά διαπιστευτήρια ως τώρα, για ένα ανταγωνιστικό τρίο υψηλού επιπέδου. Μπορούν να βοηθήσουν και οι τρεις ανεξαιρέτως, είναι επαγγελματίες και καλοί χαρακτήρες.

Δουλεύουν πολύ καλά με το νέο γυμναστή τερματοφυλάκων, Χρήστο Νεοφώτιστο (σ.σ. παλιός γκολκίπερ των Εδεσσαϊκού, Ολυμπιακού Βόλου, Κασσάνδρας και Ποσειδώνα Μηχανιώνας). Η παρουσία τους μου δημιουργεί ευχάριστο πονοκέφαλο και το σίγουρο είναι ότι θα ωφεληθεί η Επανομή από εκείνους».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.