Header Ads

Header ADS

ΠΑΟΚ - Bnei Yehuda (δελτίο τύπου)

Το γραφείο Τύπου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θέλει να ενημερώσει τους εκπροσώπους των ΜΜΕ για το πρόγραμμα και τις εκδηλώσεις πριν τον αγώνα ΠΑΟΚ - FC Bnei Yehuda για τον 3ο προκριματικό γύρο του UEFA Europa League 2012-2013.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΤΥΠΟΥ (Τετάρτη 8 Αυγούστου 2012)

Ο Γιώργος Δώνης θα μιλήσει στις 18.30 στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, πριν από τον αγώνα στην αίθουσα συνεντεύξεων του γηπέδου της Τούμπας.

Θα ακολουθήσει στις 20.30 η συνέντευξη τύπου του προπονητή της FC Bnei Yehuda, Dror Kashtan, στην αίθουσα Συνεντεύξεων του γηπέδου της Τούμπας.

ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ (Τετάρτη 8 Αυγούστου 2012)

Η τελευταία προπόνηση της ομάδας του ΠΑΟΚ θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο της Τούμπας στις 19.00 και θα είναι ανοικτή για δημοσιογράφους και φωτογράφους μόνον στα πρώτα 15 λεπτά.

Η τελευταία προπόνηση της FC Bnei Yehuda θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο της Τούμπας στις 21.00 και θα είναι ανοικτή για δημοσιογράφους και φωτογράφους μόνον στα πρώτα 15 λεπτά.

Η παραλαβή των διαπιστεύσεων για τους απεσταλμένους των ελληνικών ΜΜΕ θα γίνει την Τετάρτη 8 Αυγούστου πριν από τις δύο συνεντεύξεις Τύπου των δύο προπονητών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.