Header Ads

Header ADS

Συνέντευξη την Τρίτη για την συνεργασία ΣΕΓΑΣ - WIND

Για 2η χρονιά συνεχίζεται η συνεργασία του ΣΕΓΑΣ και της WIND Ελλάς ως Επίσημος Χορηγός του Κλασικού Μαραθωνίου Αθηνών (ΚΜΑ) αλλά και Ονομαστικός Χορηγός των Αγώνων Δρόμου 5 & 10 χλμ.

Φέτος ο Κλασικός Μαραθώνιος της Αθήνας συμπληρώνει 30 διοργανώσεις και εξακολουθεί να εμπνέει και να συναρπάζει τους απανταχού δρομείς για την συμμετοχή τους στην κλασική διαδρομή αλλά και για το κοινωνικό του προφίλ. Ο ΣΕΓΑΣ έχει θεσπίσει πρόγραμμα - συνεργασία κοινωνικής προσφοράς με Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις (ΜΚΟ) ενώ φέτος μια από τις συνεργαζόμενες θα είναι η ΕΛΕΠΑΠ που φέτος συμπληρώνει 75 χρόνια προσφοράς στο ανάπηρο παιδί και την οικογένειά του.

Τη συμφωνία, αλλά και λεπτομέρειες της συνεργασίας, θα ανακοινώσουν την Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012, στις 12.30 το μεσημέρι, σε κοινή Συνέντευξη Τύπου, η οποία θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα Prive (1ος όροφος) της Αίγλης Ζαππείου, ο Πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Βασίλης Σεβαστής, ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του Κλασικού Μαραθωνίου Αθηνών Κώστας Παναγόπουλος, η Πρόεδρος της ΕΛΕΠΑΠ Μαριάννα Μόσχου και Διευθυντής Εταιρικών Σχέσεων της WIND Ελλάς Γιώργος Τσαπρούνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.