Header Ads

Header ADS

Ισόπαλοι (0-0) οι Παίδες με Σλοβενία

Η Εθνική Παίδων αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα με την αντίστοιχη της Σλοβενίας, στην πρεμιέρα του 5ου προκριματικού ομίλου του EURO 2013. Η ελληνική ομάδα, αν και αγωνίστηκε με δέκα παίκτες από το 40΄ λόγω της αποβολής του Βέργου, ήταν καλύτερη σε γενικές γραμμές από την αντίπαλό της και έχασε αρκετές ευκαιρίες για να πάρει τους τρεις βαθμούς.

Ο επόμενος αγώνας της Εθνικής είναι την Τετάρτη 26/9 με αντίπαλο τη διοργανώτρια Βοσνία/Ερζεγοβίνη (ηττήθηκε 1-3 από τη Γαλλία). Ο διαιτητής της αναμέτρησης, Βλαντιμίρ Καζμένκο (Ρωσία) παρατήρησε με κίτρινη κάρτα τους Παπασπύρο, Κούμερ, Στάνκοβιτς.

ΕΛΛΑΔΑ: Ηλιάδης, Τζιτζικαλάκης, Αρναούτογλου, Παπασπύρος, Οικονόμου, Τζανουλίνος (80΄+2 Γιαλαμίδης), Παπαδόπουλος (54΄ Δώνης), Τουμανίδης, Βέργος, Δεληγιαννίδης, Κουλούρης (48΄ Σάλιακας)

ΣΛΟΒΕΝΙΑ: Σόρτσκαν, Λέσνικ, Κούμερ (80΄+3 Ζμαβκ), Ζούπανκ, Στάνκοβιτς, Μρσιτς (66΄ Ρέπας), Λόρμπεκ, Γκάγιτς, Όζμπολτ, Κρίβιτσιτς (75΄ Μπαρτούλοβιτς), Νέμανιτς

«Μπήκαμε νωθρά στο παιχνίδι και υποτιμήσαμε τους εαυτούς μας, καθώς είμαστε καλύτερη ομάδα από τη Σλοβενία. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε 3-4 καλές ευκαιρίες για να πάρουμε το ματς, όμως δεν τα καταφέραμε. Η προσοχή μας, πλέον, στρέφεται στον επόμενο αγώνα με τη Βοσνία», ήταν το σχόλιο του ομοσπονδιακού προπονητή Θοδωρή Παχατουρίδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.