Header Ads

Header ADS

Φωκικός – Κ20 ΠΑΟ 2-2 (φιλικό) video

Ένα πολύ δυνατό φιλικό παρακολούθησαν οι φίλοι του Φωκικού στην Άμφισσα απέναντι στην ομάδα Νέων του Παναθηναϊκού στο πλαίσιο της προετοιμασίας για το Πρωτάθλημα της Football League. Πριν από την έναρξη της φιλικής αναμέτρησης τιμήθηκαν τόσο ο Κριστόφ Βαζέχα όσο και ο Χουάν Ραμόν Ρότσα για την προσφορά τους στο ποδόσφαιρο. Συγκεκριμένα, ο Σύνδεσμός Παναθηναϊκού Άμφισσας παρέδωσε τιμητικές πλακέτες και στους δυο προπονητές.

Το "τριφύλλι" προηγήθηκε με τον Κώστα Αποστολόπουλο ενώ ο Φωκικός απάντησε πετυχαίνοντας στην συνέχεια δύο γκολ. Το πρώτο με προβολή του Εssono και το δεύτερο με σουτ του Θέου έξω από τη μεγάλη περιοχή. Οι πράσινοι κατάφεραν όμως και έφεραν και πάλι το ματς στα ίσια εκ νέου με τον Αποστολόπουλο ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

Φωκικός: Μανιάτης, Σορώκος, Παπαζούδης, Χαλούλος, Αργυρός, Ρέντζης, Αλμπέρτο, Λουκίνας, Μπουλούλης, Ευσταθίου και Εssono. (Δεν χρησιμοποιηήθηκαν οι: Θωμόπουλος, Κωστόπουλος, Λίτσος, Σκαρίμπας, Ταμπάκης, Αμπντουραχμάνι, Σιμψέρης).

Παναθηναϊκός: Αναγνωστόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Ρισβάνης, Κασαπάκης, Δώνης, Φουρλάνος, Αναστασόπουλος, Σταματάκης, Μουζακίτης, Γιαννιτσάνης, Αποστολόπουλος.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.